Emilia Franzon, mäklare på Erik Olsson. Område Varberg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emilia Franzon:

Fokusområde:
Varberg
Om mig

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen. Därför tycker jag att det är viktigt att du ställer krav och är kräsen i valet av mäklare. Det är ett stort förtroende du lämnar över till någon annan och här är anledningarna till varför du skall välja mig!

Efter 10 års arbete inom projektledning av evenemang, försäljning och marknadsföring har jag med mig ett flertal styrkor i min roll som fastighetsmäklare. Tack vare min kunskap inom planering och koordinering, där de små detaljerna gör stor skillnad, lyckas jag slutföra alla projekt med bästa möjliga resultat. Det är en styrka jag tar med mig in i din bostadsförsäljning. Att dessutom förstå mina kunder och anpassa mig efter alla typer av personligheter är en färdighet jag alltid har haft och vidareutvecklat i min tidigare roll.

Jag kommer att arbeta på det sätt som jag vet ger dig bäst betalt för din bostad och en trygg affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att du ska vara så nöjd med försäljningen att du gladeligen vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Går du i säljtankar och vill känna dig trygg och omhändertagen under hela processen, kontakta mig så ska jag förklara strategin jag använder för att du ska få bäst betalt för just din bostad. Vi ses!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (15 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Supernöjd med Emilias arbete. Kände mig trygg genom hela processen. Lyhörd, kompetent, lätt att få tag på och jag är mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen