Emilia Franzon, mäklare på Erik Olsson. Område Mölndal.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Emilia Franzon:

Fokusområde:
Mölndal
Om mig

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen! Därför tycker jag att det är viktigt att ni ställer krav och är kräsna vid valet av mäklare. Det är ett stort förtroende ni lämnar till någon annan och här är anledningen till varför du skall välja mig!

I min roll som mäklare har jag med mig ett flertal olika styrkor efter mina 10 år inom projektledning av evenemang, försäljning och marknadsföring. Evenemang ställer höga krav på planering och koordinering, där de små detaljerna kan göra den stora skillnaden och det gäller att få projektet att flyta på. Det är en av de styrkor jag tar med mig till just er försäljning. Att dessutom förstå sin publik och anpassa sig efter alla typer av personligheter är en färdighet jag alltid haft och vidareutvecklat i min tidigare roll.

Jag kommer att arbeta på det sätt som jag vet ger er bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Mitt mål efter att jag sålt er bostad är att ni skall vara så nöjda att ni gladeligen rekommenderar mig till era vänner och bekanta.

Om ni går i säljtankar och vill känna att ni är i trygga och omhändertagande händer under hela processen, kontakta då mig så ska jag förklara min strategi jag använder för hur ni ska få bäst betalt för just er bostad!

Vi ses!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (14 omdömen)

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen