Nu rekryterar vi landets bästa mäklare

Med större ekonomiska muskler inleder vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling en ny tillväxtfas där vi erbjuder entreprenörer och mäklare attraktiva karriärmöjligheter genom en ny typ av partnerskap och franchiseupplägg.

Hos oss på Erik Olsson har du alltid möjlighet att utveckla dig som fastighetsmäklare med en tydlig karriärplan som fångar upp dina behov beroende på din ambition och vilja. Som första mäklarföretag någonsin erbjuder vi alla steg i karriärstrappan så att du aldrig står stilla och kan stanna hos oss under hela din karriär. Vi vill att du skall vilja mäkla hos oss ända till du pensionerar dig. 

Oavsett var du befinner dig i din yrkesmässiga karriär, har vi ett erbjudande som kommer att matcha dina högt ställda förväntningar. Du kan verka inom Erik Olsson som anställd mäklarepartner och franchisetagareMäklare som börjar hos oss kan börja som partner och sedan växla upp till att bli franchisetagare. Vissa mäklare drömmer om att driva ett litet bolag. Andra vill anställa och bygga ett större företag tillsammans med oss på Erik Olsson. Då erbjuder vi marknadens starkaste partnerkoncept där mäklarna får vara med och dela på vinsten utan att behöva ta någon risk. Den som vill ta ett större ansvar och bestämma ännu mer om sitt företag kan välja vårt franchisekoncept för att skapa framgång tillsammans med oss.

Det alla våra mäklare har gemensamt är viljan att alltid leverera i toppklass. Det är därför vi som företag stolt kan säga att vår styrka sitter i detaljerna och att det är där vi gör skillnad. Är du en mäklare som fokuserar på kvalitet i varje enskild detalj så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Just nu etablerar vi oss i flera nya städer med några av de bästa mäklarna i landet. Varför de väljer att gå till just oss? Vi har branschens starkaste erbjudande:

1. Vi ger marknadens bästa ekonomiska erbjudande för den enskilda mäklaren.

2. Vi skapar förutsättning för prestation – därför har vi branschens högsta genomsnittsomsättning på våra mäklare.

3. Våra mäklare lägger all tid på att mäkla – med marknadens mest kompletta säljstöd blir det mer tid över för kunderna.

4. Vi ger en utvecklingsresa där du i egen takt kan bygga karriär som mäklare, partner eller franchisetagare.

 

Är du intresserad av att börja din karriär hos oss?

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen