Nu rekryterar vi landets bästa mäklare

1997 bestämde sig Erik Olsson att utmana fastighetsmäklarbranschen genom att öppna ett mäkleri som tog sin utgångpunkt i att både köparen och säljaren är lika viktiga. Genom att utmana en traditionsbunden bransch och ha modet våga göra annorlunda har vi stuckit ut på ett sätt som kunderna uppskattar. Vi har nått framgång i alla de områden vi etablerat vår verksamhet med vår unika metod.

Vi ger dig ständig möjlighet till utveckling som fastighetsmäklare med en tydlig karriärplan som fångar upp just dina behov utifrån ambition och vilja. Som första mäklarföretag någonsin erbjuder vi alla steg i karriärstrappan så att du aldrig står stilla och vet att vi är din sista arbetsgivare.

Oavsett var du befinner dig just nu i din yrkesmässiga karriär, har vi ett erbjudande som kommer att matcha dina högt ställda förväntningar. 

EO Företagare 

Vi vet att vi redan har några av de bästa spelarna på Erik Olsson, men vi nöjer oss inte där. Vi vill vara en samlingsplats för de absolut starkaste mäklarna i landet. För oss är nämligen mäklarna allt. Vi tror inte på idén att ett starkt varumärke är lokomotivet för mäklarna. Vi tror att det är de starka mäklarna som drar upp varumärket.

Är du en av de bästa mäklarna i din stad? Vill du tillhöra ett lag som lyfter dig till nästa nivå? 
Då är du välkommen till oss. Just nu etablerar vi oss i flera nya städer med några av de bästa mäklarna i landet. Varför de väljer att gå till just oss? Vi har branschens starkaste erbjudande.

Tillbaka till toppen