Nu rekryterar vi landets bästa mäklare

Med större ekonomiska muskler inleder vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling en ny tillväxtfas där vi erbjuder entreprenörer och mäklare attraktiva karriärmöjligheter genom en ny typ av partnerskap och franchiseupplägg.

Hos oss på Erik Olsson har du alltid möjlighet att utveckla dig som fastighetsmäklare med en tydlig karriärplan som fångar upp dina behov beroende på din ambition och vilja. Som första mäklarföretag någonsin erbjuder vi alla steg i karriärstrappan så att du aldrig står stilla och kan stanna hos oss under hela din karriär. Vi vill att du skall vilja mäkla hos oss ända till du pensionerar dig.

Mäklare som börjar hos oss kan börja som partner och sedan växla upp till att bli franchisetagare.
Vissa mäklare drömmer om att driva ett litet bolag. Andra vill anställa och bygga ett större företag tillsammans med oss på Erik Olsson. Då erbjuder vi marknadens starkaste partnerkoncept där mäklarna får vara med och dela på vinsten utan att behöva ta någon risk. Den som vill ta ett större ansvar och bestämma ändå mer om sitt företag kan välja vårt franchisekoncept för att skapa framgång tillsammans med oss.

Oavsett var du befinner dig just nu i din yrkesmässiga karriär, har vi ett erbjudande som kommer att matcha dina högt ställda förväntningar. Du kan verka inom Erik Olsson som anställd mäklare, partner och franchisetagare.

EO Företagare 

Vi vet att vi redan har några av de bästa spelarna på Erik Olsson, men vi nöjer oss inte där. Vi vill vara en samlingsplats för de absolut starkaste mäklarna i landet. För oss är nämligen mäklarna allt. Vi tror inte på idén att ett starkt varumärke är lokomotivet för mäklarna. Vi tror att det är de starka mäklarna som drar upp varumärket.

Är du en av de bästa mäklarna i din stad? Vill du tillhöra ett lag som lyfter dig till nästa nivå? 
Då är du välkommen till oss. Just nu etablerar vi oss i flera nya städer med några av de bästa mäklarna i landet. Varför de väljer att gå till just oss? Vi har branschens starkaste erbjudande.

Är du intresserad av att börja din karriär hos oss?

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen