Vi är stolta över att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser

Erik Olsson Fastighetsförmedling tar plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och rankas som nummer 12 på listan över stora organisationer med över 250  anställda. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

– Det är tack vare företagets engagerade ledare som höjer sina fantastiska medarbetare som vi har lyckats. Vi är ett lag och vi gör det här tillsammans! Säger Martin Wickström, VD på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Hur vanligt är det att ett företag blir ett Great Place to Work®, första året de är med och en av Sveriges Bästa Arbetsplatser?
– Det är extremt ovanligt att man gör denna resa så snabbt. De flesta företag vill vara goda arbetsgivare men har inte lika bra förutsättningar på plats för att lyckas. Att bli rankade och att vara med på listan första gången man är med är något GTPW ser väldigt, väldigt sällan. Ofta tar det 2 – 3 år innan man blir GPTW certifierad och kanske 1 – 2 år innan man kommer med på listan som Bästa Arbetsplats. I några fall är det till och med så att det inte händer alls trots att bolaget jobbar hårt för att uppnå det resultatet, säger Emma Stara på Great Place to Work®.

Läs mer om Great Place to Work 

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? 

Kontakta vår tillväxtchef Maths Alvfalk på 070-772 73 74 eller maths.alvfalk@erikolsson.se redan idag.

✶ Obligatoriska fält

 

 

Våra medarbetare berättar om hur det är att arbeta på Erik Olsson Fastighetsförmedling:

 

Tillbaka till toppen