Vi är stolta över att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser

Erik Olsson Fastighetsförmedling förbättrar sin placering på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ ytterligare och rankas som nummer 10 på listan över stora organisationer med över 250 medarbetare. Bakom utmärkelsen står Great Place To Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

– Det är tack vare företagets engagerade ledare som höjer sina fantastiska medarbetare som vi har lyckats. Vi är ett lag och vi gör det här tillsammans! Säger Martin Wickström, VD på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

 Hur vanligt är det att ett företag blir ett Great Place To Work®, första året de är med och en av Sveriges Bästa Arbetsplatser?

– Det är extremt ovanligt att man gör denna resa så snabbt. De flesta företag vill vara goda arbetsgivare men har inte lika bra förutsättningar på plats för att lyckas. Att bli rankade och att vara med på listan första gången man är med som Erik Olson lyckades med är något GTPW ser väldigt, väldigt sällan. Ofta tar det 2 – 3 år innan man blir GPTW certifierad och kanske 1 – 2 år innan man kommer med på listan som Bästa Arbetsplats. I några fall är det till och med så att det inte händer alls trots att bolaget jobbar hårt för att uppnå det resultatet, säger Emma Stara på Great Place To Work®. Läs mer om Great Place To Work 

 Vad finns det för samband mellan hur bra personalen trivs och hur bra personalen mår?

Att våra medarbetare trivs så bra är en viktig förklaring till att vi har så nöjda kunder. Erik Olsson Fastighetsförmedling är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare mycket tack vare att våra kunder är så nöjda. Ingen av de namngivna mäklarna i Svenskt Kvalitetsindex, SKI, har ett lika bra resultat om man lägger ihop kundnöjdhet och andelen kunder som rekommenderar mäklaren som vi på Erik Olsson har. Medarbetare som trivs utför ett bättre jobb med en arbetsglädje som smittar av sig på kunderna. Det ger oss fler återkommande kunder som dessutom rekommenderar våra mäklare till vänner och bekanta, samtidigt som fler av Sveriges bästa mäklare söker sig till oss. Att vår tillväxt är uthållig genom att både kunder och anställda är så nöjda är avgörande för oss. Vi vill alltid imponera på vår omgivning och kompromissar inte i vårt arbete med att ge kunderna bäst betalt i trygga bostadsaffärer, berättar Martin Wickström, vd på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? 

Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson på 073-347 63 20 eller fredrik.abrahamsson@erikolsson.se redan idag.

 

 

Våra medarbetare berättar om hur det är att arbeta på Erik Olsson Fastighetsförmedling:

 

Tillbaka till toppen