Vårt team i Hovås

Lär känna våra mäklare

I våras slog vi upp portarna till vårt kontor i Hovås! Här huserar franchisetagaren Andreas Jeppson tillsammans med ett härligt gäng av anställda mäklare och även partners. Målet att växa med ett ytterligare ett par mäklare under den kommande tiden.

Martin Grusell, regionchef Göteborg, utvecklar varför det blev just här och vilka ambitionerna är med kontoret.
– Hovås är en intressant marknad och en attraktiv plats att bo på. Vi ansåg också att denna del av Göteborg var i behov av den tjänst vi erbjuder genom Erik Olsson Fastighetsförmedling. Som ledande aktör i Göteborgs innerstad blev valet naturligt då det finns tydliga flyttströmmar mellan västra Göteborg och Göteborgs innerstad.

Varför kändes tidpunkten rätt?
– I samband med att det blev ett nytt centrum klart i och med etableringen av Nya Hovås såg vi vår chans att få en högre närvaro samt att erbjuda bostadsägare att göra en lyckad försäljning.

Hur ser du på teamets framtid?
– Utsikterna för 2021 ser bra ut för kontoret och vi tror att många kommer nyttja vår tjänst i området. Teamet vi har fått på plats på vårt kontor i Hovås känns som en bra mix och är en härlig grupp med mycket energi. Kan vi sedan krydda det med ytterligare ett par mäklare kommer det att bli väldigt intressant.

Vad kommer att vara avgörande för om de ska lyckas?
– Att man lägger ner det jobb som krävs och att vi inte tummar från vårt DNA att styrkan sitter i detaljerna. Redan under hösten kan man se att Erik Olsson Fastighetsförmedling är ett av de mäklerierna i Hovås-området som väldigt många bostadssäljare anlitar. Att vi har blivit en aktör att räkna med.

Andreas Jeppson  –  Gjort raketkarriär sedan 2015 

Idag är han franchisetagare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och driver kontoret i Hovås, där han även är den mäklare som omsätter mest i teamet. Nyckeln till hans framgång verkar vara hans enorma driv, viljan att ständigt utveckla sig själv och att ha så kul på jobbet att man aldrig vill gå hem.

 

Bli en EO-företagare

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson redan idag: Mob 073-347 63 20 Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

Tillbaka till toppen