Vårt team i Örebro

Örebro, staden som brukar kallas Sveriges hjärta. Den vackra citykärnan med kullerstensgator och grönska samt vatten som rinner genom staden gör Örebro till en attraktiv stad att bo i för många. Den 15 juni slog vi upp portarna till vårt mäkleri som har etablerat sig med fem urstarka mäklare på ett härligt kontor på Stortorget 4.

Maths Alvfalk, tillväxtchef på Erik Olsson fastighetsförmedling förklarar varför Örebro var nästa stad i ordningen att erövra.
– Vårt mål är att etablera oss i städer där vi ser en stark utveckling. Örebro är en stark inflyttsort. Bor man exempelvis i områdena Karlskoga, Kristinehamn, eller Lindesberg så väljer många att flytta till Örebro som nästa steg, förklarar Maths Alvfalk.

Ett annat krav för våra nyetableringar är att vi redan från start har ett färdigt team av starka mäklare som vill jobba för Erik Olsson fastighetsförmedling. Målet är alltid att vårt mäkleri ska vara i topp tre inom tre år.

– Vi vill vara en samlingsplats för de starkaste mäklarna på orten. För oss är mäklarna allt. Vi tror inte på idén att ett starkt varumärke är lokomotivet för mäklarna. Vi tror att det är de starka mäklarna som drar upp varumärket på köpet, säger Maths Alvfalk.

Den 15 juni slogs portarna upp till det nya härliga kontoret på Stortorget 4 med fem av Örebros starkaste mäklare. Tillsammans har de fem grundarna över 17 procents marknadsandelar i Örebro.

Karl-Albin Larsson – mäklare sedan 2017

Örebros bästa mäklare rullande 12 månader med över 65 sålda bostäder. Karl-Albin har under sina 2,5 år som mäklare satt ett starkt avtryck i Örebro och har en marknadsandel om 3,1% av alla sålda bostäder.

Alexander Sjönvall – mäklare sedan 2016

Med erfarenhet som mäklare sedan 2016 har Alexander presterat toppresultat år efter år. Alexander har sålt närmare 60 bostäder under 12 månader och intar plats 7 i Örebro med en marknadsandel om 2,6%.

Lee Lemelius – mäklare sedan 2003

Lee har ett brinnande intresse för nyproduktion har så mycket erfarenhet av mäkleri att det saknar motstycke. Lee gör sitt 17e år som fastighetsmäklare och har cementerat sig i toppen av Örebro år efter år. Med över 60 sålda bostäder rullande 12 månader är hon fyra i stan med en marknadsandel om 2,9%.

Beatrice Henriksson – mäklare sedan 2016

Den alltid lika sprudlande glada Beatrice med ett ”inget är ett problem utan en härlig utmaning” attityd gör sitt 4e år som fastighetsmäklare. Beatrice har sålt nästan 50 bostäder de senaste 12 månaderna och har 2,1% marknadsandel i Örebro.  Hon är en otroligt uppskattad lagspelare som gör sin omgivning bättre varje dag.

Carin Liedström - mäklare sedan 2004

Carin Liedström har 14 års samlad erfarenhet av mäklaryrket och har arbetat som förvaltare under 2,5 år. Lägg där till en byggnadsingenjörsutbildning i bagaget och det är lätt att förstå varför Carins kunder känner ett så stort förtroende för henne som mäklare. Carins kännetecken är även ett stort engagemang och nöjda kunder.

Mikael Pettersson - mäklare sedan 2020

Mikael Pettersson är ny som mäklare men har redan lyckats göra hela 36 bostadsaffärer sedan starten och är en mycket uppskattad mäklare! Under årets andra kvartal var han dessutom den mäklare i Örebro som fick flest rekommendationer på Reco.se.

ULRIKA ALSTERMO - KOORDINATOR

Erika Alstermo är koordinator på Örebro-kontoret och har haft den yrkesrollen ända sedan 2006. Att varje dag är full av tvära kast och full fart är det som gör jobbet så roligt. Att dessutom få möjlighet att jobba med ett fantastiskt gäng i en vacker stad ser hon som en stor bonus!

Mäklare i Örebro

Vill du komma i kontakt med våra mäklare i Örebro? Du hittar kontaktuppgifter till dem här >Bli EO-företagare

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson redan idag: Mob 073-347 63 20  fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

✶ Obligatoriska fält

 

Tillbaka till toppen