”Vi ska fortsätta att leverera på den här nivån”

Karl-Albin Larsson har på bara två och ett halvt år gjort ett starkt avtryck i Örebro. Med över 65 sålda bostäder under de senaste 12 månaderna är han en av Örebros mest framstående mäklare. Vägen dit har gått genom goda kundrelationer och en stor dos professionalism.

Karl-Albin Larsson har många års erfarenhet av försäljningsyrket i ryggen och har blandat annat arbetat som resande säljare inom skobranschen. Goda kundrelationer och mötet med människor har därför alltid varit något som lockat honom. Därför var det inte helt oväntat att han sedan valde att söka sig till mäklaryrket. Ett val han inte ångrar efter snart tre år i branschen och med en marknadsandel på 3,1 procent i Örebro.

– Det jag uppskattar mest är att varje dag erbjuder nya utmaningar och aldrig är den andra lik. Det är ett yrke där ens arbetsinsats tydligt återspeglas i form ett resultat. Det driver mig som person och är vad jag uppskattar främst med yrket. Nöjda kunder och bäst betalt är alltid målet, svarar Karl-Albin.

År 2019 var Karl-Albin den mest rekommenderade mäklaren i hela Örebro län enligt ‪reco.se vilket är en stor framgång. Det kunderna uppskattar mest med honom som mäklare är att han är professionell, lyhörd, strukturerad och har en stark kommunikativ relation med både säljare och köpare.

Hur kommer det sig att det blev just Erik Olsson fastighetsförmedling för dig?
– Den främsta anledningen är att Erik Olsson fastighetsförmedling erbjuder ett koncept och försäljningsmetod med ett stort fokus på detaljer, svarar Karl-Albin.

Vad kommer partnerskapet med EO att innebära för din egen karriär?
– Att få vara med och bygga upp sitt eget varumärke under Erik Olsson fastighetsförmedling blir nästa stora steg i min karriär. Eftersom Erik Olsson fastighetsförmedlings tjänst ser annorlunda ut jämfört med andra firmor, frigörs mer tid att träffa kunder och vara ännu mer kommunikativ och tillgänglig. Administrationen sköts till exempel av ett professionellt säljstöd. Det skapar möjligheter för fler affärer och att frigöra mer tid att verkligen göra skillnad i varje enskild affär, svarar Karl-Albin.Beskriv nya Örebro-teamet, ni verkar redan så sammansvetsade!
– Det känns helt fantastiskt bra! Alla i teamet har en grym energi och en tydlig målbild vart vi vill. Vi är väldigt motiverande och glada över den här möjligheten. Vi har en stark uppställning och ser fram emot att presentera oss för Örebromarknaden, svarar Karl-Albin.

Vilken roll tror du att du får i gänget?
– Jag kommer att bidra med en hög försäljningsnivå, sprida god stämning och vara ett stöd för andra kollegor, svarar Karl-Albin.

Hur ska ni erövra Örebro tillsammans?
– Vi ska fortsätta att leverera på den nivån vi vet att vi kan. Rent statistiskt har vi sammantaget sålt flest bostäder i hela Örebro. Det är vårt mål att fortsatt göra, och för att nå dit kommer vi att arbeta som ett team, svarar Karl-Albin.

Vad är det bästa med att bo och mäkla i just Örebro?
– Örebro är en fantastisk stad med en otrolig bostadsutveckling. Det är spännande att vara mäklare här just nu när Örebro växer så mycket, alltifrån byggandet av universitet och universitetssjukhus gör att det är mycket människor i omlopp, svarar Karl-Albin.

Hur ser du på din egen karriär om fem år?
– Inom fem år kommer jag att vara franchisetagare på Erik Olsson fastighetsförmedling i Örebro och en av de som äger och driver kontoret. Då ska vi även vara marknadsledande i Örebro, svarar Karl-Albin.

Hur tror du att 2020 blir jämfört med förra året?
– Vi kommer att ha en officiell öppning i slutet av augusti. Jag ser fram emot det här året med stor spänning. Jag ser heller inga hinder utan bara möjligheter med att jobba i den här konstellationen och med det här varumärket. Det kommer att bli ett år där Örebro kommer att upptäcka Erik Olsson fastighetsförmedling! Svarar Karl-Albin.

Hur kommer ni att lyckas med det?
– Jag tror att kunderna kommer att märka det på första mötet, att tjänsten andas kvalitet. Det är ju något som även ska utstrålas i allt ifrån vår marknadsföring till hur vi hanterar en försäljning. Det kommer att genomsyra hela vårt arbetssätt. Vill man uppleva det själv är man varmt välkommen att besöka oss på Storgatan 4, avslutar Karl-Albin vår intervju med.

Vill du kontakta Karl-Albin Larsson?
Mobil: 
073-362 57 06
Mailadress: karlalbin.larsson@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson idag: 
Mob 073-347 63 20. 
Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

 

 

Tillbaka till toppen