Alexander Sjönvall, mäklare på Erik Olsson. Område Örebro.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Alexander Sjönvall:

Alexander
Sjönvall

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Örebro
Engagerad, driven och trygg

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2016 vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsförsäljning; att genom goda förberedelser och omsorgen kring varje enskild detalj i bostadsaffären göra er bostadsaffär till den bästa. Varje försäljning är unik och därför skräddarsyr vi försäljningen efter just dina behov och förutsättningar. Min målsättning är alltid att kunden ska få en trygg affär och bästa möjliga slutresultatet. Med mitt engagemang och driv kommer vi att nå dit.
Efter varje försäljning hoppas jag att kunden känner sig så nöjd att hen vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.
Välkomna att kontakta mig för ett första möte och starten på en lyckad bostadsförsäljning, en värdering eller bara för att prata bostadsmarknaden. Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (68 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Alexander var mycket lyhörd och engagerad vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen."

"För en tid sedan sålde Alexander mina föräldrars hus, vilket jag var mycket nöjd med. Valet var därför självklart att jag skulle välja Alexander igen som mäklare vid försäljning av ... mitt eget hus. Alexander är lyhörd, professionell, kunnig och tog sig tid att svara på mina frågor. Återigen blev jag mycket nöjd att jag valde Alexander som min mäklare. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen