Alexander Sjönvall, mäklare på Erik Olsson. Område Örebro.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Alexander Sjönvall:

Alexander
Sjönvall

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Örebro
Engagerad, driven och trygg

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2016 så vet jag vad som krävs för att skapa en lyckad bostadsförsäljning, att skapa dom bästa förutsättningarna och att lyfta detaljerna för att just er försäljning ska bli till den bästa! Varje försäljning är unik, och därför skräddarsyr vi försäljningen efter just era behov och förutsättningar. En trygg affär med det bästa slutresultatet är alltid min målsättning! Med mitt engagemang och driv kommer vi att nå dit.

I varje försäljning är mitt mål att det alltid ska leda till rekommendationer. Att mina kunder efter varje försäljning ska känna sig mer än nöjda, att helt enkelt vara supernöjda och välja att rekommendera mig till alla som behöver hjälp eller kommer att behöva hjälp utav en fastighetsmäklare.

Välkomna att kontakta mig för ett första möte och för starten på en lyckad bostadsförsäljning, en värdering eller bara för att prata bostadsmarknaden! Jag ser fram emot att höra ifrån dig! Välkomna!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (27 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Alexander var mycket lyhörd och engagerad vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen."

"Första gången jag kom i kontakt med Alexander var när han var mäklare för en bostad som jag var spekulant på och som jag sedan köpte. Efter den bostadsaffären har jag varit en återkommande ... kund hos honom, då han har fått mitt förtroende att sälja åt mig, hela fyra gånger. Alla fyra gånger har samarbetet fungerat suveränt och det har alltid slutat i bra och trygga affärer. Jag som både köpare och säljare vet att han är lika bra åt båda hållen. Det är aldrig några konstigheter, allt går lättsamt och smidigt. Alexander är en mäklare i toppklass och som man får tillit till från första stund. Med ett trevligt bemötande håller han dig ständigt uppdaterad under hela försäljningen. Han är den som jag alltid rekommenderar starkt till folk som vill ha tips på en bra mäklare."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen