Alexander Sjönvall, mäklare på Erik Olsson. Område Örebro.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Alexander Sjönvall:

Alexander
Sjönvall

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Örebro
Engagerad, driven och trygg


Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2016 så vet jag vad som krävs för att en lyckad bostadsförsäljning, att skapa dom bästa förutsättningarna och att lyfta detaljerna för att just er försäljning ska bli till den bästa! Varje försäljning är unik, och därför skräddarsyr vi försäljningen efter just era behov och förutsättningar. En trygg affär med det bästa slutresultatet är alltid min målsättning! Med mitt engagemang och driv kommer vi att nå dit.

I varje försäljning är mitt mål att det alltid ska leda till rekommendationer. Att mina kunder efter varje försäljning ska känna sig mer än nöjda, att helt enkelt vara supernöjda och välja att rekommendera mig till alla som behöver hjälp eller kommer att behöva hjälp utav en fastighetsmäklare.

Välkomna att kontakta mig för ett första möte och för starten på en lyckad bostadsförsäljning, en värdering eller bara för att prata bostadsmarknaden! Jag ser fram emot att höra ifrån dig! Välkomna!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (14 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Snabb och smidig försäljning av vårt hus. Alexander är professionell, kunnig och tillgänglig - vi rekommenderar honom varmt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen