”Det är på Erik Olsson man vill vara”

Ett stort engagemang och nöjda kunder är det som främst kännetecknar vår mäklare Carin Liedström på Örebrokontoret. Carin har 14 års samlad erfarenhet av mäklaryrket och har arbetat som förvaltare under 2,5 år. Lägg där till en byggnadsingenjörsutbildning i bagaget och det är lätt att förstå varför Carins kunder känner ett så stort förtroende för henne som mäklare.

Carin Liedström har hunnit vara med på bostadsmarknadens upp- och nedgångar under hennes 14 år i branschen, vilket gett henne en gedigen kunskap om marknaden och en erfarenhet som är värd mycket när hon är ute och mäklar idag. För ett par år sedan bestämde hon sig för att ta en paus från mäkleriet och arbetade som förvaltare under 2,5 år.

Under den här tiden hann hon reflektera över både för- och nackdelar med båda yrkena och när chansen att bli partner i Erik Olsson Fastighetsförmedling dök upp kunde hon inte motstå den. Nu skulle hon äntligen få ägna sig åt det hon verkligen brinner för - att skapa goda kundrelationer och ha givande kundmöten. Samtidigt som mindre tid skulle ägnas åt de administrativa uppgifterna.

– Jag behövde göra något helt annat en tid. Nu känns det helt rätt att komma tillbaka till mäklaryrket. Jag har ny energi, andra infallsvinklar och ännu mer kompetens.

Det som lockade Carin Liedström att gå till just Erik Olsson Fastighetsförmedling var framförallt för den unika tjänst företaget erbjuder. Hon föll pladask för vad de digitala verktygen kunde åstadkomma och anser att marknadsföringen är absolut bäst på marknaden. Idag är hon stolt när hon ska visa EO Digital och alla fina foton för sina kunder.

– Jag tror det är mycket tack vare just detta som har gjort att vi redan har tagit marknadsandelar i Örebro. Kunden blir helt såld direkt när vi förklarar upplägget av tjänsten, säger Carin.

Vad kommer partnerskapet med EO att innebära för din karriär?
– Jag blir mer driven och ännu mer mån om kunderna. Tjänsten jag erbjuder blir ännu viktigare när jag är Carin Liedström AB. Konceptet innebär att jag kan fokusera mer på kundrelationer och möten och erbjuda en bättre tjänst än tidigare när jag slipper det administrativa arbetet, säger Carin.

Du brinner mycket för goda kundrelationer. Vad i ditt dagliga arbete uppskattas av dina kunder?
– Att jag är kunnig och ger bra råd brukar många ge som feedback. Jag brukar också få höra att de uppskattar att jag är tillgänglig och har god kommunikation. Det är viktigt att kunden känner att de får stöd från sin mäklare och att de inte är ensam i försäljningsprocessen, säger Carin.

Carin berättar att de redan har lyckats göra sig ett namn i Örebro tack vare de goda resultaten de kan visa från tidigare försäljningar, samt att de får in bra objekt och fina omdömen.

– Vi har kommit jättelångt redan och många känner igen oss från andra sammanhang. Vi får plats och tar plats. Vi kommer att fortsätta i samma linje, att hela tiden komma med nya infallsvinklar och vara ledande i nytänkandet. Mycket tack vare det stöd vi får från Stockholmskontoret också, säger Carin.

Beskriv ert team i Örebro!
– Vi passar väldigt bra ihop och kompletterar varandra väl. Vi visar hänsyn, är ödmjuka, samtidigt som det är högt till tak och alla har lätt till skratt. Det känns som en framgångsfaktor för det här kontoret. Vi har alla väldigt kul på jobbet och hjälper varandra jättemycket. En viktig faktor är att vi startade det här tillsammans, vi har mycket energi och är verkligen sugna på att göra det här. Det är här på Erik Olsson Fastighetsförmedling man vill vara, man vill inte vara någon annanstans, säger Carin.

Vilken roll har du i Örebro-teamet?
– Jag ifrågasätter ofta, utan att vara negativ. Jag vill få folk att tänka till och vrida och vända på frågan ur olika perspektiv. Jag bidrar även med min erfarenhet i yrket. En del är nya i branschen med nya infallsvinklar som jag i min tur drar nytta av. Alla är med och bidrar med sitt. Jag är också en person full av energi och idéer som gärna hakar på olika evenemang. Engagemanget är mitt signum!

Vill du kontakta Carin Liedström?
Mobil: 073-233 01 24
Mailadress: carin.liedstrom@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson idag: 
Mob 073-347 63 20. 
Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se


 

Tillbaka till toppen