”Vi skapar en kundupplevelse utöver det vanliga”

Mikael Pettersson må vara ny som mäklare men lyckades göra hela 36 bostadsaffärer under sitt första halvår. Kunderna uppskattar verkligen Mikaels raka kommunikation, hans engagemang samt att han inger ett starkt förtroende. Under årets andra kvartal var han dessutom den mäklare i Örebro som fick flest rekommendationer på Reco.se.

Mikael Pettersson nöjer sig inte med att bara vara lagom bra utan siktar på att sticka ut. Därför var valet enkelt att gå till Erik Olsson Fastighetsförmedling när erbjudandet dök upp. Företagets värderingar stämmer väl överens med hans egna; att vilja testa nya saker och våga ta plats. Nu får han även arbeta tillsammans med de två tidigare kollegorna Alexander Sjönvall och Karl-Albin Larsson vilket gjorde valet enkelt.

– Erik Olsson Fastighetsförmedling känns väldigt modern och aktuellt 2020. Som företag vill man utmana branschen och sticka ut. Jag fick även ett väldigt bra intryck av Maths Alvfalk (tillväxtchefen, red. anmärkning) också som målade upp en bra bild av företaget. Att man ständigt utvärderar alla resultat och kör på det som faktiskt fungerar. Jag gillar det tankesättet, att våga testa nya saker! Svarar Mikael.

Vad tycker du om den unika EO-metoden?
– Jag är enbart positiv till den! Jag brukar trycka på det här med visningsgarantin och vilken nytta den gör för kunden. Tack vare EO-metoden kan jag vara mer tillgänglig och träffa kunder vilket gör att vi kan skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Jag får hjälp av koordinatorer att sköta mycket av det administrativa, svarar Mikael.

Vad brukar dina kunder uppskatta mest hos dig?
– Att jag alltid är tillgänglig för mina kunder. Jag finns där för deras skull och vill alltid göra det där lilla extra för att affären ska bli så bra som möjligt. Som mäklare är jag införstådd i att det krävs hårt arbete och jag ser det som en självklarhet att kunna ta ett samtal och inte bara vara tillgänglig via mail och sms. God service är en självklarhet för mig! Svarar Mikael.

Beskriv ert härliga Örebro-team!
– Alla är drivna och vill samma sak. Vi uppskattar varandras arbete, om någon till exempel säljer fyra bostäder på en vecka blir man genuint glad för hens skull! Vi är lika många killar som tjejer på kontoret, en del har jobbat över 10 år som mäklare och vissa lite kortare vilket gör att vi har en fantastisk bra mix. Min roll i gänget är att jag är den hungriga mäklaren som vill bevisa mig och som inte har några problem med att lägga dem där extra timmarna. Jag bidrar också med lite nya tankar och är inte så inrutat i mitt sätt att vara, svarar Mikael.

Vilken är er strategi för att lyckas ta marknadsandelar i Örebro?
– Dels kommer vi att lyckas tack vare marknadsföringen via EO Digital. Alla kunder blir helt lyriska när jag visar dem vad vi kan åstadkomma genom de sociala kanalerna. Eftersom 83% av internetanvändarna använder sociala medier så är det där vi ska synas för att lyckas. Vi är hela tiden aktiva genom att lägga upp alltifrån tävlingar till blänkare om kommande bostäder mm.Vår strategi i övrigt är att synas mycket genom evenemang och genom att vi arbetar mycket med våra fokusområden. Det kommer att leda till fler möten som genererar fler affärer, svarar Mikael.

Vill du kontakta Mikael Pettersson? 
Mobil: 073-354 04 57
Mailadress: mikael.pettersson@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare?
Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson redan idag:
Mobil: 073-347 63 20.
Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

Tillbaka till toppen