”Målet är att lyckas plocka marknadsandelar direkt”

Beatrice Henriksson gör sitt fjärde år som fastighetsmäklare och har sålt nästan 50 bostäder de senaste 12 månaderna och har en marknadsandel på 2,1 procent. Hon är en otroligt uppskattad lagspelare som gör sin omgivning bättre varje dag. I teamet på vårt nyöppnade Örebro-kontor bidrar hon med många idéer och ett stort engagemang.

Beatrice Henriksson har en väldigt glad och sprudlande attityd som smittar av sig på andra, samtidigt som hon är professionell och strukturerad när det väl gäller. En vinnande kombination verkar det som eftersom hon på bara fyra år har gjort sig ett namn i Örebro.
– Det är hårt arbete som ligger bakom. Jag har lagt ner många timmars arbete som jag hoppades skulle kunna ge avkastning i framtiden. Det har gått snabbare än jag trodde, svarar Beatrice.

Redan som tioåring visste Beatrice att det var mäklare hon skulle bli. Valet av studier efter gymnasiet var därför enkelt. Efter tre års studier i Trollhättan landade hon slutligen i Örebro. Hennes passion för yrket handlar mycket om just mötet med nya människor.

– Det som alltid har lockat mig med yrket är flexibiliteten, friheten samt den täta kontakten man har med kunderna dagligen. Det är fantastiskt att få följa kunderna genom deras resa att köpa och sälja bostäder, som ju är bland de största affärerna man gör i livet!

Efter tre och ett halvt år på ett annat mäkleri i Örebro var det dags att ta ett kliv upp i karriären och bli partner i Erik Olsson fastighetsförmedling.
– Jag tror mycket på det här teamet. Det var mycket det som lockade, att vi ska bygga upp det här tillsammans. Det som lockar med Erik Olsson fastighetsförmedling är att företaget är modernt, ligger rätt i tiden, jobbar mycket digitalt och inte minst för att få jobba med Erik Olsson-metoden. Erik Olsson fastighetsförmedling känns annorlunda än många andra mäklerier helt enkelt.Vad kommer partnerskapet med EO att innebära för din karriär?

– Jag kommer att få en nystart i jobbet och få möjligheten att arbeta med personer som kommer att lyfta en. På så sätt tror jag även att karriären kommer att lyfta!

Hur ska ni erövra Örebro tillsammans?
– För mig är det viktigast att vi får igång affärerna och kunna leverera på den nivå vi vill och kan. Målet är att få nöjda kunder från dag ett och hålla kvaliteten från dag ett. Genom nöjda kunder gör man sig ett namn själv och också som ett team, att vi tillsammans blir ett känt namn i Örebro. Det ska bli kul att arbeta för ett varumärke som är stort i andra städer men nytt i Örebro. Det kommer att lyfta oss och kännas nytt och fräscht.

Beskriv ert nya team!

– Vi kommer från två olika mäklerier med lite olika arbetssätt. Mycket är lika men med detaljer som skiljer sig åt. Vi lär oss ständigt av varandra och alla är öppna för att både ge och ta emot tips och råd för att ständigt bli ännu bättre. Hela teamet är väldigt drivande, sociala och öppna som personer. Det tog inte många dagar innan vi blev ett väldigt tight gäng. Det kommer att underlätta mycket för oss framöver genom att vi redan har den här teamkänslan.

Hur ser du på din roll i Örebro-teamet?
– Jag är väldigt positiv och peppar gärna mina kollegor. Jag är oftast glad och sprudlande och kommer in i teamet med mycket idéer. Dessutom är jag inte bara engagerad i mina egna bostadsaffärer utan är gärna bollplank för kollegorna och känner ett stort engagemang för deras del också.

Vad är det bästa med att bo och mäkla i just Örebro?
– Det är en stor stad på en liten yta. En fördel är att det går ganska snabbt att bli ett namn på marknaden. Det är en rolig marknad att arbeta i som stundtals kräver lite hårdare arbete, men allt går ju att sälja med rätt inställning.

Hur tror du att 2020 blir jämfört med förra året?
– Jag tror att vi allihop är taggade på att starta igång redan nu. Men det är klart att det kan vara lite lugnare under sommaren. I höst är vi i alla fall igång och då kanske teamet är större, vem vet? Målet är att plocka marknadsandelar så snart det går. Vi alla har ju höga marknadsandelar från start och jag tror därför att vi kommer att kunna växa snabbt.

Var ser du dig själv om tre år karriärmässigt?
– Om tre år hoppas jag kunna vara så pass etablerad och välkänd på marknaden att jag har 100% nöjda kunder och att alla mina affärer ska vara baserade på rekommendationer och återkommande kunder.

Vill du kontakta Beatrice Henriksson?
Mobil: 070-862 12 25
Mailadress: beatrice.henriksson@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson idag: 
Mob: 073-347 63 20. 
Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

 

 

Tillbaka till toppen