”Jag är hungrig som mäklare och vill ständigt ha nya kunder”

Lee Lemelius har ett brinnande intresse för bostadsbranschen och 17 års erfarenhet av mäklaryrket. Med över 60 sålda bostäder de senaste 12 månaderna intar hon plats fyra i Örebro med en marknadsandel om 2,9%. Två faktorer som har gjort att kunderna gärna återkommer är att hon är snabb på respons och väldigt effektiv i sitt arbete.

Innan Lee Lemeliushittade rätt med Erik Olsson fastighetsförmedling hade hon funderat över vad nästa steg i karriären skulle kunna vara. Hon kände att hon stod still och stampade och inte tog det där steget vidare som hon önskade för att gynna sin karriär.
– Jag är hungrig och vill ha nya kunder och bli mer konkurrenskraftig. Nu känner jag att jag har blivit lite tuffare. Det handlar mycket om att ta tag i affären själv och hålla i tyglarna. Det händer även idag att jag tackar nej till en affär och samarbete om förutsättningarna inte känns rätt.

Det som dagligen driver Lee i sitt yrke är att hjälpa människor att göra sitt livs största affär. Den största tillfredsställelsen är när hon lyckas få ihop säljare och köpare och gläds med dem.

Du brinner för att uppfylla andras och egna förväntningar. Berätta vad som är tillfredsställande?
– Jag gillar att ha kundkontakter. Det som gör jobbet så kul är att hela tiden få träffa folk tex på visning och sen ha kontakten med dem tills de hittat sitt boende. Det handlar inte bara idag om att köpa och sälja, utan man bygger en relation med kunderna. Om man sköter sig bra behåller man den relationen och de kommer att höra av sig när det är dags att sälja igen. Idag handlar det mycket om att även hjälpa kunderna att hitta sitt nya boende och inte bara sälja deras nuvarande.

Att inleda ett partnerskap med Erik Olsson fastighetsförmedling ser hon positivt på och hennes motivation har nu har blivit större.
– Jag är mer motiverad nu som partner. Det gäller alltifrån att ta in fler affärer till att stå på ett intag. Det blir mer obekvämarbetstid nu när det kommer att gynna en själv på ett annat sätt, svarar Lee.

Det hon fastnade för med Erik Olsson-metoden är att den fokuserar på styrkan i detaljerna och att erbjuda kunderna en premiumtjänst.
– Det är spännande att vara med på Erik Olsson fastighetsförmedlings satsning på mellanstora städer. Förr har företaget endast varit verksamma i storstäder. Erik Olsson erbjuder en premiumtjänst men som ändå passar alla typer av bostäder, svarar Lee.

Beskriv ert nya team!
– Teamet är helt fantastiskt, vilket gäng vi är! Vi har alla olika erfarenheter och är väldigt självgående. Det är inga rookies här inte utan det är bara att köra igång direkt. Alla är peppade och har valt att göra det här, svarar Lee.

Vad kommer du att bidra med i din roll?
– Erfarenhet, lugn, kompetens och struktur. Jag är intresserad av att skapa en bra teamkänsla. Om vi växer är målet för mig att vara kontorschef och bidra med mitt sinne för ordning och reda, svarar Lee.

Hur ska ni erövra Örebro tillsammans?
– Vi kommer att lyckas tack vare marknadsföringen som Erik Olsson fastighetsförmedling erbjuder. Det bli väldigt proffsigt med allt som görs som filmer, annonser i sociala medier och texter. Det kommer att gå fortare för kunderna att hitta oss tack vare den här marknadsföringen. Jag tror också att det är framgångsrik att vara så här många mäklare från start, jag är helt övertygad om att det kommer att gå bättre att starta med ett större gäng, svarar Lee.

Hur tror du att 2020 blir jämfört med förra året?
– Vi är inställda på att det kan bli en liten uppstartssträcka nu i starten. Det är först till hösten vi ser som nystart och vi ser positivt på framtiden, svarar Lee.

Var ser du dig själv om tre år?
– Då är vi definitivt marknadsledande i Örebro. Då har vi flest anställda, högst provisionsintäkter och störst marknadsandel, svarar Lee.

Vill du kontakta Lee Lemelius?
Mobil: 070-816 03 37
Mailadress: lee.lemelius@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson idag: 
Mob 073-347 63 20. 
Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

Tillbaka till toppen