”De perfekta ingredienserna för ett vinnande team!”

Alexander Sjönvall har varit mäklare sedan 2016 och har presterat riktigt bra resultat år efter år. Med närmare 60 sålda bostäder under de senaste 12 månaderna intar han plats 7 i Örebro med en marknadsandel om 2,6 procent. Hans framgångsfaktor är ett stort engagemang, driv och målsättningen att alltid ha nöjda kunder.

Alexander Sjönvall är född och uppvuxen i Örebro och har därför en oslagbar lokalkännedom kring staden. Han har sett Örebro förändras till det bättre, samtidigt som staden har vuxit väldigt mycket på kort tid och det här är bara början av en stor expansionsresa. Enligt honom är Örebro en bra storlek på stad då den ger stora möjligheter att lyckas prestera och sälja mycket i som mäklare.

År 2016 blev Alexander Sjönvall fastighetsmäklare och har på bara fyra år lyckats bygga upp otroligt mycket kunskap och erfarenhet av yrket, vilket har gett honom en trygghet när han går in i varje nytt uppdrag. Det är troligen därför många av hans kunder uppfattar honom som lugn och trygg i sin roll.

– För mig är det viktigt att både säljaren och köparen känner att jag är engagerad i affären. Det är ju en otrolig stor och viktig affär de ska göra! Därför är det viktigt med regelbunden återkoppling till säljaren och spekulanter/budgivare. Alla inblandade ska känna att jag har förståelse för kunderna åt båda hållen, svarar Alexander.

Vad är det som driver dig i ditt arbete?
– Att ha nöjda kunder. Det bästa är när jag sitter och har säljare som är nöjda med både slutpriset och med mig som mäklare, och lika viktigt med köpare som är nöjda. Efter varje kontraktsskrivning säkerställer jag i enrum hur de har upplevt mig som mäklare i mitt arbete. Jag vill alltid säkerställa att de känner att jag har gjort allt jag kan för att göra affären till den bästa. På samma sätt gör jag även med köparen. Efter att säkerställt kundens upplevelse så ber jag alltid om rekommendationer för nya framtida försäljningar, svarar Alexander.

Hur kommer det sig att det blev just Erik Olsson fastighetsförmedling för dig?
– Det som lockade mest var att ta ett nästa steg i karriären och bli sin egen under ett varumärke som känns modernt och helt rätt i tiden. Allt kändes väldigt rätt med Erik Olsson fastighetsförmedling, alltifrån konceptet till Erik Olsson-metoden, svarar Alexander.

Vad fastnade du för med Erik Olsson-metoden?
– Ett exempel jag känner mig väldigt positiv till är säljstödet som Erik Olsson fastighetsförmedling erbjuder. Det gör att jag får mer tid att träffa nya kunder och enbart fokusera på kunderna och inte behöva sitta på kontoret med en massa pappersarbete. Det gör att jag kommer att leverera fler affärer, fler möjliga köpare som jag kan visa för, vilket i slutändan kommer att generera ett högre slutpris, svarar Alexander.

Beskriv ert nya team, alla verkar så entusiastiska!
– Det är ett helt fantastiskt gäng! De ansvariga har lyckats hitta en kombination av de perfekta ingredienserna för ett vinnande team! Det är en bra fördelning av både ålder, kön, erfarenheter och kunskap. Vi är ett team som består av människor som vill prestera och samtidigt hjälpa varandra. Det här kommer att bli fantastiskt spännande och bra resa! Svarar Alexander.Hur ska ni erövra Örebro tillsammans?

– Vi ska lägga ner hårt arbete i kombination med att ha roligt på jobbet. Vi kommer också att hjälpa varandra i både med- och motgångar och alltid peppa varandra. Jag är helt övertygad om att vi kommer att kunna erövra staden om vi gör allt vi kan, svarar Alexander.

Hur tror du att 2020 blir jämfört med förra året?
– Tack vare att vi redan är kända namn i stan kommer vi att få in en del affärer genom det. Allt handlar om att vara ute och synas mycket, hitta på aktiviteter både i stan och på visningar. Målet är att göra ett avtryck och skapa nya nätverk! Svarar Alexander.

Var ser du dig själv om fem år?
– Om fem år är vi marknadsledande i Örebro. Då är vi ett franchisebolag och har väldigt roligt ihop. Vi har även vuxit med flertalet anställda, svarar Alexander.

Vill du kontakta Alexander Sjönvall?
Mobil: 076-607 81 26
Mailadress: alexander.sjonvall@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson idag: 
Mob 073-347 63 20. 
Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

Tillbaka till toppen