Vårt team i Karlstad

Lär känna våra mäklare

Karlstad, staden som är omringad av vatten och där avstånden i centrum aldrig är längre än en promenad bort. Här har vårt mäkleri etablerat sig med fem urstarka mäklare på ett härligt kontor på Drottninggatan 10.

Maths Alvfalk, tillväxtchef på Erik Olsson fastighetsförmedling förklarar varför Karlstad var nästa stad i ordningen att erövra. 
– Vårt mål är att etablera oss i städer där vi ser en stark utveckling. I Karlstad byggs det mycket och det är en stark inflyttsort. Många som bor i områdena runt omkring Karlstad väljer att flytta hit som nästa steg.

 

Ett annat krav för våra nyetableringar är att vi redan från start har ett färdigt team av starka mäklare som vill jobba för Erik Olsson fastighetsförmedling. Målet är alltid att vårt mäkleri ska vara i topp tre inom tre år.

– Vi vill vara en samlingsplats för de starkaste mäklarna på orten. För oss är mäklarna allt. Vi tror inte på idén att ett starkt varumärke är lokomotivet för mäklarna. Vi tror att det är de starka mäklarna som drar upp varumärket på köpet.

Vår startfemma i Karlstad består därför av ett urstarkt team av hungriga mäklare som redan har bevisat att de är starkt lysande stjärnor på mäklarhimlen.

Våra mäklare i Karlstad

Joakim Fastberg - mäklare sedan 2013

Under 2019 sålde Joakim nästan 70 bostadsrätter i Karlstad kommun vilket gör honom till den näst bästa mäklaren i kommunen med en marknadsandel om 5,4 procent. Joakim har bara sålt bostadsrätter i centrala Karlstad. Själv är han uppvuxen här och en sann värmlänning ut i fingerspetsarna.

Linnéa Almbring - mäklare sedan 2018

Som tidigare EO ambassadör på högskolan vet Linnéa hur man metodiskt säljer bostäder, vilket hon verkligen har lyckats med. De senaste 12 månaderna har Linnéa sålt ett 50-tal bostadsrätter i Karlstad vilket gör henne till stans 3e bästa bostadsrättsmäklare med en marknadsandel om 4,7%.

Robert Boström - mäklare sedan 2012

Robert är en driven och erfaren mäklare som år efter år levererar mycket bra resultat. Robert säljer över 40 bostadsrätter och villor varje år vilket på totalen gör honom till Karlstads 8e bästa mäklare med en total marknadsandel 3,1%. Robert kan även Kilsmarknaden bra.

Amanda Nilsson - mäklare sedan 2015

Under flera år har Amanda varit Karlstadbornas tydliga val när de ska sälja sin fastighet. De senaste 12 månaderna har hon sålt fler än 45 villor vilket gör henne till stans bästa villamäklare med över 10 procent marknadsandel. Amanda är uppvuxen i Arvika och det Amanda inte kan om hus och sociala medier är inte värt att veta.

Alexander Makrygiannis - mäklare sedan 2017

Alexander är erfaren men en fortsatt ung och hungrig mäklare som tagit såväl Karlstad som grannkommunen Hammarö med storm. Alex säljer ett 60-tal bostäder varje år och har över 17% marknadsandel i Hammarö. Det senaste året är han 3a när det kommer till sålda bostäder i Hammarö kommun där han själv är uppvuxen. Alexander säljer både villor och bostadsrätter.

Mäklare i Karlstad

Vill du komma i kontakt med våra mäklare i Karlstad? Du hittar kontaktuppgifter till dem här >

 

Bli EO-företagare

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson redan idag: Mob 073-347 63 20. Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen