”Nu är vi på toppen av vår karriär”

Lär känna vår mäklare Robert Boström

Robert Boström är en driven och erfaren mäklare som år efter år har lyckats leverera starka resultat. Han säljer i snitt 60-70 bostäder varje år, vilket gör honom till Karlstads 8:e bästa mäklare med en total marknadsandel på 3,1%. Nyckeln till hans framgång är att han har många återkommande kunder och hög kundnöjdhet.

Robert Boström är en av våra nyrekryteringar till vårt Karlstad-kontor som har åtta års erfarenhet som fastighetsmäklare. Det Robert brinner mest för med mäklaryrket är det dagliga mötet med kunderna. Drivkraften är att finna lösningar som tillfredsställer allas behov.
– Det som driver mig varje dag är all kontakt med människor. Det är intressant att lära sig hur människor fungerar i alla olika situationer. Jag ligger ofta steget före och kan läsa av kunden och veta vad som är nästa steg eller nästa fråga. Det brukar kunderna uppskatta märker jag, förklarar Robert Boström.

Robert Boström mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Hur lyckas du leverera så bra resultat år efter år?
– Jag har en hel del återkommande kunder. Majoriteten är tidigare kunder men det är också många som har hittat mig tack vare rekommendationer. Jag har hög kundnöjdhet, både för köpare och säljare, svarar Robert.

Vad är hemligheten bakom kundnöjdheten tror du?
– De ser mig nog som en lättsam person. Jag har lätt för mig socialt, är noggrann i affärerna med alltifrån objektsbeskrivning fram till kontraktsskrivning. Jag lämnar aldrig några lösa trådar utan är väldigt noggrann helt enkelt, svarar Robert.

Det är lätt att förstå att Robert är en uppskattad mäklare som kunderna får förtroende för. Under hela vår intervju är han väldigt ödmjuk, inkännande och öppen. När han får frågan varför det blev just Erik Olsson Fastighetsförmedling för honom hyllar han sina chefer Martin Grusell och Maths Alvfalk.
– Det kan du tacka Maths och Martin för. Det lös verkligen inte chef om någon av dem, utan de är väldigt ödmjuka båda två. Jag föll pladask för båda. Det var kärlek vid första ögonkastet! Skrattar Robert.  

Vad kände du till om Erik Olssons tjänst innan du började?
– Jag hade hört namnet och förknippade det med ett premiummäkleri. All marknadsföring såg så proffsig ut. Jag kände också till att företaget var väldigt stort i Stockholm och Göteborg. Jag tror Erik Olsson Fastighetsförmedling kommer att passa mig. Jag gillar att slå underifrån och vill inte börja på den största byrån direkt. Jag jobbar bra under press helt enkelt. Får jag allt serverat på ett guldfat kan jag istället bli lat. När vi får fotfäste i stan och folk har fått samma bild som jag hade av Erik Olsson fastighetsförmedling så kommer vi att bli stora här i Karlstad, svarar Robert.

Mäklarteamet i Karlstad

Vad tror du att partnerskapet kommer att göra för din karriär?
– Partnerskapet kommer att bli en vidareutveckling för mig personligen. Att jag är min egen. Jag kommer att växa som person, lära mig nya saker, få leda andra människor i samband med fler nyanställningar framöver. Det blir spännande, svarar Robert.

Var ser du dig själv om fem år karriärmässigt?
– Om fem år är vi franchisetagare. Då har jag kommit dit jag vill. Jag har det bästa jobbet, så det finns ingen anledning att se mig om efter något annat, svarar Robert.

Hur ska ert team erövra Karlstad tillsammans?
– Vår strategi primärt är att ha fokusområden. Det är ingen annan mäklare som jobbar så här i stan.

De kan vara nischade på bostadsrätter och villor, medan vi fokuserar på rena områden. Det kommer att vara nyckeln till vår framgång. Karlstadborna kommer att vänja sig vid det. Till en början måste man marknadsföra sig lite hårdare som mäklare. Sen kommer folk att bli inpräntade vilken mäklare som gäller just i deras område, svarar Robert.

Karlstadteamet i Erik Olsson Fastighetsförmedling

Teamet i Karlstad tror Robert starkt på. Enligt honom sitter de alla inne på en bred kunskap, är jordnära och har rätt inställning för att lyckas. Robert känner Joakim Fastberg sedan tidigare då de jobbade tillsammans på Husman Hagberg de två första åren på sina karriärer.

–  Nu gick vi vårt sista steg i karriären tillsammans och är på toppen. Nu kan det inte bli bättre än på Erik Olsson Fastighetsförmedling, avslutar Robert.

Vill du kontakta Robert Boström
Mobil: 070-723 44 54
Mailadress: robert.bostrom@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Maths Alvfalk redan idag: 
Mob 070-772 73 74. 
Mailadress: maths.alvfalk@erikolsson.se

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Tillbaka till toppen