”Vi ska bygga upp det här tillsammans”

Lär känna vår mäklare Linnéa Almbring Vahlberg

Linnéa Almbring Vahlberg har utsetts till Karlstads tredje bästa bostadsrättsmäklare med en försäljning på drygt 50 bostadsrätter under de senaste 12 månaderna och med en marknadsandel om 4,7%. Hennes framgång bygger på ett gediget arbete där hon lägger mycket tid och engagemang på varje enskild affär.

För Linnéa Almbring Vahlberg kändes det som att komma hem igen när hon fick erbjudandet om att vara med och starta upp det nya kontoret i Karlstad under Erik Olsson fastighetsförmedlings varumärke. Hon startade nämligen sin mäklarkarriär som Erik Olsson-ambassadör på universitetet år 2014. Efter examen var planen att flytta till Göteborg och mäkla på Erik Olssons-kontoret, men hon valde sedan att stanna kvar i Karlstad. Eftersom Erik Olsson fastighetsförmedling vid den tidpunkten inte fanns i Karlstad föll valet på en annan mäklarfirma. Men nu är Linnéa tillbaka och arbetar på det nya Karlstad-kontoret.

– Jag färgades orange redan under min studietid. Det var framförallt utbildningarna inom sälj och alla EO camps som hade stor påverkan på mig. Jag lärde mig jättemycket redan från dag ett vilket gjorde att jag var väl förberedd och kände mig tryggare när jag själv skulle köra igång, svarar Linnéa.

Nu är du partner på nya Karlstad-kontoret. Berätta vad som lockade dig till Erik Olsson?
– Erik Olsson fastighetsförmedling har ett arbetssätt och ett varumärke som alltid har fascinerat mig som nytänkande och annorlunda. Det var det jag fastnade för från början och som gjorde att det var här jag ville vara. Erik Olsson är innovativa, fokuserar på styrkan i detaljerna och har ett unikt sätt att bearbeta varje bostadsaffär på som jag brinner för, svarar Linnéa.

Receptet bakom hennes framgång är att hon lägger mycket tid och engagemang på varje enskild affär för att göra både köpare och säljare nöjda och på så sätt bli rekommenderad vidare. Ofta säljer hon mindre lägenheter till unga personer där köparna ofta ringer tillbaka när det är dags för dem att sälja. Andra styrkor hon har som mäklare är att hon brinner för att uppfylla människors bostadsdrömmar och som mäklare är hon både lyhörd och noggrann i varje affär.

Berätta om Karlstad-teamet!
–Vi kommer ifrån tre olika byråer vilket är väldigt spännande. Det känns otroligt bra redan, som ett sammansvetsat gäng. Det som har imponerat på mig mest är att alla har samma inställning att vi gör det här som ett team. Vi hjälper och stöttar varandra och har som mål att ska bygga upp det här gemensamt. Styrkan är att vi alla har erfarenhet och kunskap som kompletterar varandra, som alla är duktiga på att dela med sig av, svarar Linnéa.

Erik Olssons mäklare i Karlstad

Framtiden för Karlstad-kontoret och på sin egen utveckling ser hon ljust på.
– Jag ser positivt på det kommande året! Vi är ett nytt gäng och det är mycket som måste sätta sig framöver. Vi har redan fått god respons från omgivningen och från våra kontakter. Jag ser en stor utvecklingspotential i och med partnerskapet jämfört med att vara anställd, så det här var ett naturligt nästa steg för mig. Nu väntar en spännande resa framöver! Svarar Linnéa.

Hur ska ni erövra Karlstad tillsammans?
– Tack vare all vår tidigare erfarenhet som vi har samlat på oss under åren och den sammansatta kunskapen vi sitter inne på. Viljan att lyckas samt att vi gör det här gemensamt är det som kommer få oss framgångsrika. Vi gör det här som ett lag och inte fem individer. Ett mål är också att växa och bli en attraktiv arbetsgivare i framtiden, svarar Linnéa.

Var ser du dig själv om fem år karriärmässigt?
– Om fem år har vi tagit fler marknadsandelar, blivit franchise och har ett ännu större kontor! Avslutar Linnéa med.

Vill du kontakta Linnea?
Mobil: 072-393 96 51
Mailadress: linnea.almbring.vahlberg@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Fredrik Abrahamsson redan idag: 
Mob 073-347 63 20. 
Mailadress: fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Vill du komma i kontakt med Linnéa?

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen