”Det är kul att hårt arbete ger resultat!”

Lär känna vår mäklare Amanda Nilsson

Amanda Nilsson har varit Karlstadbornas tydliga val när när de  vill sälja sin bostad i många år. Amanda är en av de mäklare som har sålt flest villor i hela Karlstad under  2018 - 2019. Nu säljer hon fler och fler lägenheter också.  Att Amanda lyckas så väl beror på hennes genuina intresse för kunden och att hon alltid ger sitt yttersta i varje affär.

På bara fem år har Amanda Nilsson lyckats göra sig ett namn i Karlstad. Mycket tack vare hennes stora kundkrets som är på jakt efter hus, flertalet fina rekommendationer och inte minst att Amanda arbetar väldigt aktivt med sitt sociala mediekonto.

– Mitt sociala mediekonto är faktiskt det största mäklarrelaterade kontot i Karlstad. Det har marknaden börjat märka nu. Jag kan lägga ut en blänkare om ett hus som är en kommande försäljning i mina sociala medier och ha en förhandsvisning veckan efter. På så sätt hittar jag många nya kunder och syns mycket i rätt kanaler.

I år mottog Amanda pris för högsta försäljningsvärdet i Karlstad för det första kvartalet 2020. Trots framgången är Amanda Nilsson väldigt jordnära som person och verkar ta det hela med ro och fortsätter med siktet inställt framåt.
– Jo, men det är jätteroligt! Det är kul att se att hårt arbete ger resultat, säger Amanda.

Att det blev fokus på just villaförsäljningar beror på att hon brinner för större och längre processer när det kommer till bostadsaffärer.

– En lägenhet kan man oftast sälja snabbt vilket är superroligt. Men att sälja ett hus är en längre och större process. Jag är hellre en mäklare som har färre objekt i gång, som jag kan lägga ner mer tid på. Det är förmodligen därför jag fick priset för just högst försäljningsvärde och inte högst antal försäljningar i Karlstad, säger Amanda.

Sedan starten av sin karriär har Amanda fokuserat på detaljer för att bygga upp ett förtroende hos kunden. Det kan handla om alltifrån att vara väldigt påläst inför en visning till att ge snabb återkoppling till kunderna. Enligt henne är det viktigt att vara en trygg punkt för både säljaren och köparen, och att vara den som vet och kan mest.

Mäklarteamet i Karlstad

Varför blev det just Erik Olsson Fastighetsförmedling för dig?
– Jag har haft ögonen för Erik Olssons arbetssätt ända sedan jag pluggade i Gävle. Just att metodiken särskiljer sig från andra mäklerier. Det är alltifrån budgivningprocess, visningar till vårt erbjudande EO Digital. Nu har jag jobbat i branschen i fem år och kände att jag var mogen för partnerskapet. Det kändes rätt helt enkelt, säger Amanda.

Fördelarna med partnerskapet enligt Amanda är att hennes team får bra stöttning i ryggen centralt, men samtidigt har möjligheten att påverka hur de i sin tur ger sina kunder den bästa stöttningen.
– Vi kan vara med och påverka små saker som förstärker helhetsupplevelsen. Man ska få det man betalar för när det kommer till marknadsföring och service helt enkelt, säger Amanda.

Att jag har fantastiska kollegor gör det roligt och inspirerande att gå till jobbet. Vi motiverar och sporrar varandra att bli bättre hela tiden fortsätter Amanda.

Du skriver i din presentationstext att du drivs av ständig utveckling. Hur ser du på din utveckling framöver i och med partnerskapet?
– Målsättningen är att det ska bli franchise inom ett par år. Att få vara med om den resan, från starten till att bygga upp allt det här känns jättekul. Målet är att ta marknadsandelar i Karlstad och visa att det vi kan erbjuda kunden är något riktigt, riktigt bra, säger Amanda.

Amanda Nilsson mäklare i Karlstad

Beskriv ert team i Karlstad!
– Vi kompletterar varandra väldigt bra. Vi har gemensamma värderingar, samtidigt som vi har olika styrkor. Vi har dessutom fantastiskt roligt ihop! Sammansättningen av människor känns fantastisk, säger Amanda.

Vad tror du att du bidrar med i teamet?
– Min styrka är att jag är en av dem som är lite nytänkande. Jag kommer med nya idéer och ger förslag på hur vi kan tänka utanför boxen, säger Amanda.

Hur tror du att 2020 blir jämfört med förra året?
– Jag ser på det kommande året med spänning och glädje. Jag ser fram emot att göra resan med det här gänget. Karlstad saknar ett mäkleri med det lilla extra. Det känns kul att vi nu kan erbjuda kunden det här!

Vad är det bästa med att bo och mäkla i just Karlstad?
– Karlstad är en fantastisk stad som har nära till vattnet. Det finns många bra restauranger, mycket sportaktiviteter och är en väldigt trevlig stad att bo i. Karlstad är inte för stort, utan man kan ta sig runt hela staden på cykel. Samtidigt som det inte är så litet att man känner igen varenda kotte på stan, säger Amanda.

Var ser du dig själv om fem år karriärmässigt?
– Då ska vi vara en av de större aktörerna i stan och franchisetagare. Kontoret ska vara dubbelt så stort i antalet medarbetare. Personligen har jag då passerat 30 och landat i ett hus någonstans med min sambo!

Vill du kontakta Amanda Nilsson?
Mobil: 076-050 00 17
Mailadress: amanda.nilsson@erikolsson.se

Drömmer du också om att bli en EO-Företagare? 
Kontakta vår tillväxtchef Maths Alvfalk redan idag: 
Mob 070-772 73 74. 
Mailadress: maths.alvfalk@erikolsson.se

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Vill du komma i kontakt med Amanda?

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen