• Bostad såld via Erik Olsson
  • Bostad till salu

Din mäklare i Göteborg

TIPSA

Våra mäklare i Göteborg har den områdeskunskap, kompetens och det engagemang som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad. Faktum är att Erik Olssons kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 9 åren - vårt sätt att jobba på har den effekten.

Vårt Göteborgskontor ligger på Odinsgatan 2. Här arbetar en stor del av Erik Olssons mäklare och andra medarbetare, totalt ett femtiotal personer som alla delar en passion för fastighetsförmedling och ambitionen att bli Göteborgs största mäklarfirma. Oavsett om vi är infödda göteborgare eller inflyttade från andra delar av landet har vi alla samma grundmurade kärlek till vår vackra stad och kan dess bostadsområden och de som väljer att leva här utan och innan. Att satsa på lokala mäklare är en självklarhet. Kunskap om området gör skillnad.  

Göteborg är indelat i flera områden och du hittar våra duktiga och drivna mäklare i Innerstaden, Västra centrum, Östra centrum, Hisingen, Torslanda och Mölndal. Välj en mäklare som är expert på din bostad – och som ger bäst betalt.

Varmt välkommen till Erik Olsson Göteborg!

 

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält