Mäklare Göteborg

Din mäklare i Göteborg

TIPSA
TIPSA

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har våra mäklare år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Göteborg

Våra mäklare i Göteborg delar alla en passion för fastighetsförmedling och har ambitionen att bli bäst på det vi gör. Oavsett om vi är uppvuxna här eller inflyttade, känner vi alla en grundläggande kärlek till vår vackra stad och kan våra bostadsområden utan och innan. Att satsa på lokala mäklare är en självklarhet. Kunskap om området gör skillnad. Statistiken talar sitt tydliga språk när vi ända sedan 2008 har gett våra kunder Bäst Betalt i UC:s mätning år efter år.

Köpa eller sälja bostad i Göteborg

Du är varmt välkommen att kontakta våra fastighetsmäklare i Göteborg om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

Vårt kontor i Göteborg ligger på Odinsgatan 2. Här arbetar en stor del av våra mäklare och andra medarbetare som alla delar en passion för fastighetsförmedling i Göteborg.

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen