Mäklare centrala Göteborg

Din mäklare i centrala Göteborg

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Göteborg centrum hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Göteborg centrum passar de som värdesätter närheten till allt. Här bor man nära flertalet restauranger, butiker, museum, bibliotek, biografer, Liseberg och Universum. En stor fördel är att du enkelt kan ta sig till fots överallt, fast samtidigt har tillgång till alla spårvagnslinjer och flertalet busslinjer om man föredrar det. Förutom närheten till stadens puls, finns även närheten till vattnet och flera vackra parken för den som vill ha en lugnare picknick i naturen! Det bästa av två världar helt enkelt.

Köpa eller sälja bostad i Göteborgs innerstad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på centrala Göteborg och dess olika områden, såsom Gårda, Guldheden, Heden, Inom vallgraven, Johanneberg, Krokslätt, Landala, Kungshöjd, Lorensberg, Stampen och Vasastaden. Kontakta våra mäklare i centrala Göteborg om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Göteborgs innerstadSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen