Mäklare Partille

Din mäklare i Partille

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Partille hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

I Partille har du både närheten till stan, samtidigt som du bor nära naturen med sjöar, skog och fina promenad- och löpområden. Här finns alltifrån större villor till bostadsrätter och Partille är i en expansiv fas nu med mycket nybyggnation på gång. I centrumet Allum finns en mängd olika butiker.

Köpa eller sälja bostad i Partille

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Partille och dess olika områden, såsom Björndammen, Furuskog, Finngösa, Furulund, Jonsered, Kåhög, Lexby, Mellby, Paradiset, Sävedalen, Ugglum och Öjersjö. Kontakta våra fastighetsmäklare i Partille om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i PartilleSök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till salu

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen