Din mäklare i Torslanda

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Torslanda hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Vi tror däremot på våra metoder och vårt sätt att jobba. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 9 åren.

Vi förstår att en bostadsaffär är en av livets största affärer. Vi vill att det även ska bli en av livets bästa. Hör av dig till våra kunniga mäklare om du planerar att köpa eller sälja din bostad i Torslanda.

Vår breda erfarenhet och kompetens gör att vi gärna titulerar oss som experter på försäljning av bostäder och vi drivs av den energi och glädje som arbetet ger. Dessutom är vi alla som jobbar på kontoret bosatta i Torslanda, så vi vet vilken förskola som ligger närmast och var den godaste lunchen serveras.

Kontoret har ett centralt läge vid Amhults resecentrum och vi ser gärna att man tittar in på en kopp kaffe, så att vi kan hjälpa till med tankar kring bostadsköp och försäljning. De personer ni kommer att stöta på här är någon av våra två mäklare eller vår koordinator, som alla ingår i team Hisingen; totalt sex stycken mäklare som arbetar nära varandra.

Varmt välkommen till Erik Olsson i Torslanda.

Våra mäklare

Martin Sundarp

Martin Sundarp

Tillbaka till toppen