Försäljning pågår
Anneberg / Hammarö

Brf Annebergsgläntan

Fakta
Bostadsutvecklare
Solvinkeln Fastigheter AB
Antal bostäder
33
Antal rum
5 rum och kök
Boyta
125 - 131 kvm
Priser
2 995 000 kr - 3 850 000 kr
Beräknad inflytt
Q1 2023
TIPSA

FANTASTISKA RADHUS PÅ POPULÄRA ANNEBERG!

På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Inredningen i bostadsrätterna är modern med ljus skandinavisk stil och gedigna materialval. Samtliga radhus har parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Inflyttning pågår.

Fakta
Bostadsutvecklare
Solvinkeln Fastigheter AB
Antal bostäder
33
Antal rum
5 rum och kök
Boyta
125 - 131 kvm
Priser
2 995 000 kr - 3 850 000 kr
Beräknad inflytt
Q1 2023
TIPSA
Mäklare

Alexander

Makrygiannis

Mäklare

Jakob

Fors

Mäklare

  • Detta projekt

Beskrivning av projektet

I projektet finns två olika hustyper, Eken om 131 kvm samt Alen om 125 kvm. Exteriört harmonierar husen med omgivningen och övrig bebyggelse. Inredningsmässigt erbjuder båda hustyperna hög materiell standard. Ljusa grå kök från HTH med släta luckor, stänkskydd, bänkskiva och integrerad diskho i kvartskomposit och rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen är rostfri och består av diskmaskin, kyl och frys samt inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och induktionshäll.
Badrummen har ljust kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med handdusch och större spridare mot tak, handfat med tillhörande kommod, spegel och wc. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk.
Genomgående ljust golv och vita målade väggar i husens boningsrum. Samtliga sovrum är utrustade med garderober och i hallen finns en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För komfort och till kalla fötters glädje har hela nedre plan skön vattenburen golvvärme medan det på övre plan är traditionella vattenburna radiatorer. Radhusen värms upp via fjärrvärme och har FTX system.

För de små kommer det förutom lek i naturen att anläggas en lekplats i föreningen. Samtliga radhus har ett förråd om ca 4 kvm vid husets framsida. Här lever du det bekväma livet i moderna, smart planerade boenden i fantastiskt miljö.

Välj den bostadstyp som passar just Er bäst;

EKEN- 131 kvm
Entréplanet blir naturligt bostadens hjärta med sin öppna, sociala planlösning mellan vardagsrum och kök. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till altanen och gräsmattan på baksidan. På entréplan erbjuds vi också ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare.
Ovanvåningen består av tre sovrum i bra storlek och ett väl tilltaget allrum som med fördel kan omvandlas till ett fjärde sovrum. Även här erbjuds ett badrum. I projektet finns totalt 16 lägenheter av denna typ.

ALEN- 125 kvm
På entréplan finns ett stort rum som kombinerat utgör vardagsrum, matrum och kök. Från hallen når man WC/ dusch med tvättstuga. På övre plan finns 3 sovrum, ett badrum samt en mysig hörna för allrum. I projektet finns totalt 17 lägenheter av denna typ.


OMRÅDET - VATTEN, NATUR OCH BARNOMSORG I SVERIGES SÄKRASTE KOMMUN
På Hammarö och Anneberg har ni närhet till till det mesta som önskas. Helt nya Annebergs förskola ligger alldeles intill bostadsområdet. Hammarlundens skola och STC gym finner vi på andra sidan gatan och vi har behagligt cykelavstånd till Nolgårds köpcentrum där ni finner allt ifrån livsmedelsbutiker till restauranger. Önskar ni istället komma åt stadspulsen finner ni Karlstads centrum cirka 10 minuter bort med bil.

Hammarö är även välkänt för dess fantastisk natur och vackra skärgård. En kort cykeltur eller promenad hemifrån når ni både bad- och fiskemöjligheter. Här finns även många fina strövområden och vattennära vandringsleder som kommunen värnar om. Ni har även cykelavstånd till kommunens välskötta friluftscenter Kilenegården där ni finner allt ifrån motionsspår, gym, lekpark, vatten och fågelskådning. Den underbara badplatsen Getingberget är en klar favorit för barnfamiljerna. Här finns såväl klippor som en stor sandstrand och det långgrunda vattnet täcker en härlig sandbotten.
I närheten av Getingberget är även Hammarö Golfklubb lokaliserad med sin fina 18-hålsbana.

Hammarö har under många år har varit en av Värmlands och Sveriges bästa skolkommuner. Hammarös långsiktiga arbete med att se skolan som en helhet, från förskolan till år 9, gör att de behåller de goda resultaten för barn och elever. Utöver Annebergs förskola som Ni bor granne med finns både Hammarlunden (åk 1-9) och Bärstadsskolan (åk 1-6) på kort avstånd.
Hammarö är för andra året i rad rankat som landets tryggaste kommun enligt Sveriges kommuner och regioner.

Närheten gör med andra ord att det är enkelt att gå och cykla till förskolan, skolan, aktiviteter och ut i naturen. Samtidigt är kollektivtrafiken är kommunikationen mot Karlstad och Skoghall utmärkt. Busshållplats finns cirka 100 meter från bostaden.

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen