Jakob Fors, mäklare på Erik Olsson. Område Herrhagen, Lamberget och Vågmästaren.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jakob Fors:

Jakob
Fors

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Herrhagen, Lamberget och Vågmästaren
Målinriktad, engagerad och lyhörd

En bostadsaffär är en av de största affärer du kan göra i livet och det är därför av yttersta vikt att du känner dig trygg och säker under hela försäljningsprocessen. Jag spenderade mina första 20 år på Skoghall/Hammarö innan flyttlasset gick in till Karlstad. Vidare är jag utbildad fastighetsekonom på Karlstads Universitet och har jobbat som mäklare sedan sommaren 2020.

Mitt mål som mäklare är att leverera en tjänst som överträffar kundens förväntningar. Genom ett högt engagemang, bra försäljningsstrategi och tydlig kommunikation till såväl säljare som köpare har jag hittills haft en väldigt hög kundnöjdhet hos båda parter.

Tack vare Erik Olssons framgångsrika arbetssätt och mina kunskaper som mäklare ska vi se till att du får bäst betalt för just din bostadsaffär!

Välkommen att kontakta mig för ett rådgivningsmöte där vi kan diskutera dina behov, samt vilka möjligheter du har som säljare för att få ut så mycket som möjligt av just din bostadsaffär!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (46 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi anlitade Jakob för att sälja vår kära villa. Han är 100% professionell och målinriktad. Han var transparent, gav tips och råd och satte upp en tydlig plan tillsammans med oss för ... att vi skulle nå vårt mål. Han uppfyllde alla våra förväntningar och var hela tiden tillgänglig för frågor och synpunkter. Jakob är en kompetent mäklare som sålde vår villa till rekordpris, en mäklare som vågar sikta högre och kämpa lite hårdare, vilken stjärna! Vi kan starkt rekommendera Jakob vidare! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen