Jakob Fors, mäklare på Erik Olsson. Område Kil, Färjestad/Rud.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jakob Fors:

Fokusområde:
Kil, Färjestad/Rud
Målinriktad, engagerad, lyhörd


En bostadsaffär är en av de största affärer man kan göra i livet och det är därför av yttersta vikt att ni känner er trygga och säkra under hela försäljningsprocessen. Jag spenderade mina första 20 år på Skoghall/Hammarö innan flyttlasset gick in till Karlstad. Vidare är jag utbildad fastighetsekonom på Karlstads Universitet och har jobbat som mäklare sedan sommaren 2020.

Mitt mål som mäklare är att leverera en tjänst som överträffar kundens förväntningar. Genom ett högt engagemang, bra försäljningsstrategi och tydlig kommunikation till såväl säljare som köpare har jag hittills haft en väldigt hög kundnöjdhet hos båda parter.

Genom Erik Olssons framgångsrika arbetssätt och genom mina kunskaper som mäklare ska vi se till att du får bäst betalat för just din bostadsaffär!

Välkomna att kontakta mig för ett rådgivningsmöte där vi kan diskutera dina behov samt vilka möjligheter du har som säljare för att få ut så mycket som möjligt av just din bostadsaffär!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (17 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jakob var väldigt lätt tillgänglig och det märks att han verkligen lägger ner ett stort arbete för att få sina kunder nöjda! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen