, mäklare på Erik Olsson. Område Hammarö Kommun.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Alexander Makrygiannis:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Alexander
Makrygiannis

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Hammarö Kommun
Engagerad, driven, noggrann

Mitt namn är som bekant Alexander Makrygiannis och jag är fastighetsmäklare i Karlstad/Hammarö med fokus på Hammarö. Drömmen att bli fastighetsmäklare gick i uppfyllelse efter tre års studier till Fastighetsekonom på Karlstad Universitet. Mitt brinnande intresse för bostäder, vassa affärer och känslan av nöjda kunder är min största drivkraft. Jag kittlas av tanken på att man faktiskt kan styra marknaden, produkten och i slutändan resultatet.
Mina ledord för en framgångsrik försäljning är planering, att ha en försäljningsstrategi och hårt arbete. Hos mig är alla kunder unika och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar era förutsättningar. Med vår gemensamma kraft tillsammans med Erik Olssons beprövade metod ska vi lyckas få bäst betalt!
Varmt välkommen att höra av dig till mig för att diskutera bostadsmarknaden, din bostad eller en försäljning.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (69 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"En väldigt kompetent o lyhörd mäklare som gör det där lilla extra för att man som säljare ska känna sig lugn o trygg genom hela processen. Lätt att få tag i och ringer upp om det inte ... passar direkt. Kan verkligen rekommendera Alexander som mäklare!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen