Hej Uppsala,

Erik Olsson flyttar in!

Innan vi packar upp flyttkartongerna och gör oss riktigt hemmastadda känns det artigt att först presentera oss. Vi är Erik Olsson Fastighetsförmedling och har förmedlat bostäder i Sveriges storstadsregioner sedan 1997. Vi erbjuder ett oslagbart mäklarkoncept med en egen, välbeprövad metod som gör skillnad. Den har gett våra kunder bäst betalt i alla de regioner vi idag är verksamma i och nu har turen kommit till Uppsala, där vi precis slagit upp dörrarna till vår senaste filial.


 Vi har fått en pratstund med Niklas Nilsson, regionchef och ansvarig för etableringen.
- Vi är så otroligt förväntansfulla. Det är såklart alltid en stor dos spänning inblandat när man etablerar sig på en ny marknad, men vi tror verkligen att vi kan göra en stor skillnad på bostadsmarknaden här i Uppsala. Både för kunder och mäklare, berättar han.För närvarande har Niklas och hans team fullt fokus på att etablera sig i de nyrenoverade lokalerna på Kungsgatan 47. Dörrarna slogs upp för allmänheten med en invigning söndagen 16 september. Utöver detta pågår det just nu en intensiv rekrytering av ännu fler mäklare och personal.- Det kommer att bli spännande att se hur mäklarna i Uppsala tar emot vårt erbjudande om att ta del av en urstark arbetsmetod i och med Erik Olsson-metoden, samtidigt som de får chans att ingå i branschens absolut bästa franchisesystem med obegränsade karriärmöjligheter. Det ger mäklarna fantastiska möjligheter att tjäna mer på sitt mäkleri och samtidigt utvecklas som personer, förklarar Niklas Nilsson.

Utöver Niklas hittar vi idag fastighetsmäklarna Daria Varedian, Fredrik Hällström och Ulrika Skatt på plats i Uppsala. Alla tre bidrar med erfarenhet och ett enormt driv - något som syns tydligt när de är i full gång på kontoret och träffar kunder. Teamet syns även på de folierade Erik Olsson-bussarna som rullar på väg till olika idrottsevenemenang. Genom denna satsning, som görs i samarbete med Europcar, erbjuds ungdomsföreningar i Uppsala kostnadsfri transport till tävlingar och matcher, något som redan blivit enormt uppskattat och omtalat.

Hur ser planerna ut framöver?
- Som alltid har vi siktet inställt mot toppen. Vår målsättning är hög men klart realistisk; att vara topp tre marknadsledande inom tre år. Det är ett tufft och högt uppsatt mål, men en otroligt häftig resa för de som väljer att vara med.

 

 Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Tillbaka till toppen