På trendspaning

med Stylist-Frida

Ett av våra inredningsproffs heter Frida Abrahamsson. Hon är inredningsstylist och äger och driver inredningsföretaget Hemtrend i Göteborg. Vi följde med henne till favoritbutiken A & Co för lite trendspaning.

Intervju med Frida Abrahamsson på Hemtrend i Göteborg

Blanda klassiskt med modernt

Man måste inte alltid ha allt nytt - klassiska takkronor är fortfarande hett eftertraktade och ett snyggt komplement i inredningen. Försök föreställa dig hur en klassisk takkrona skulle passa in med din moderna inredning, även om du inte bor i en stor sekelskiftesvåning. Vem vet, du kanske hittar din inredningsfavorit.

Våga blanda klassisk inredning med modern indredning

 

Guld och marmor, en klassisk kombo

Guld, eller mässing, och marmor är en kombination som hållit i sig ett bra tag och verkar vara här för att stanna ett bra tag till. Ett marmorbord gör sig extra fint med några ljuslyktor i guld. Och ljuset från dem sen, vackert och mysigt på kvällen.

Guld och mässing är klassisk kombo som passar bra ihop

Vackert i miniatyr

Små glasvaser finns det alltid plats för - på handfatet, nattduksbordet eller ställ flera tillsammans med snittblommor i.

Små glasvaser finns det alltid plats för
 

Supertipset

Låt det ta tid att välja inredning - "Rom byggdes inte på en dag".

För mer inspiration från Frida eller för att komma i kontakt med henne besök hemtrend.se eller spana in hennes Instagramkonto @hemtrend. Och håll ögonen öppna för fler artiklar där vi trendspanar med Frida.

 Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Tillbaka till toppen