På trendspaning

med Stylist-Frida

Ett av våra inredningsproffs heter Frida Abrahamsson. Hon är inredningsstylist och äger och driver inredningsföretaget Hemtrend i Göteborg. Vi följde med henne till favoritbutiken A & Co för lite trendspaning.

BLANDA KLASSISKT MED MODERNT.

Man måste inte alltid ha allt nytt - klassiska takkronor är fortfarande hett eftertraktade och ett snyggt komplement i inredningen. Försök föreställa dig hur en klassisk takkrona skulle passa in med din moderna inredning, även om du inte bor i en stor sekelskiftesvåning. Vem vet, du kanske hittar din inredningsfavorit.

GULD OCH MARMOR, en KLASSISK KOMBO.

Guld, eller mässing, och marmor är en kombination som hållit i sig ett bra tag och verkar vara här för att stanna ett bra tag till. Ett marmorbord gör sig extra fint med några ljuslyktor i guld. Och ljuset från dem sen, vackert och mysigt på kvällen.

VACKERT I MINIATYR.

Små glasvaser finns det alltid plats för - på handfatet, nattduksbordet eller ställ flera tillsammans med snittblommor i.

 
Supertipset.

Låt det ta tid att välja inredning - "Rom byggdes inte på en dag".

För mer inspiration från Frida eller för att komma i kontakt med henne besök hemtrend.se eller spana in hennes Instagramkonto @hemtrend. Och håll ögonen öppna för fler artiklar där vi trendspanar med Frida.

 Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Tillbaka till toppen