Dra nytta av ett starkt varumärke när du bygger ditt eget

Erik Olsson Fastighetsförmedling är ett av de mest kända varumärkena i mäklarbranschen. Vi syns och hörs regelbundet i medierna och är väletablerade i de regioner vi finns. Det kan du så klart dra nytta av som ny mäklare hos oss. Men vi vill också att du bygger ditt eget varumärke. Till din hjälp får du alla de verktyg, metoder och mallar du behöver, och som stöd finns vår egen marknadsavdelning liksom en mängd mäklarkollegor som gärna bidrar med inspiration och tips.

Tänk lokalt, agera lokalt
Tydliga målgruppsavgränsningar gör marknadsföringsinsatser mer effektiva. Därför arbetar vi med geografiskt indelade områden, så kallade fokusområden. När du börjar hos oss får du ett eget område där du jobbar in ditt varumärke med hjälp av vår arbetsmetod. På så sätt får du bästa tänkbara förutsättningar att ta stora marknadsandelar. Du har också möjlighet att samarbeta med kollegorna i fokusområdena intill ditt – tillsammans kan ni bli ännu starkare i er stadsdel. 

Självklart följer du också dina kunder utanför områdesgränserna i takt med att ditt nätverk växer.

Vi ser till att du fortsätter att utvecklas 
Som nyanställd mäklare blir du introducerad till vårt arbetssätt via vår egen utbildning EO-skolan. Med hjälp av vår interna kompetensutvecklingsmodell kommer du sedan att få chansen att bli mästare på alla delar av mäklaryrket – från mötesbokning och prisanalys till bostadsförberedelser, budgivning och uppföljning. Modellen är framtagen för att säkerställa att vi erbjuder hög kvalitet i varje moment av en affär och i varje kontakt med en kund.

Som stöd i vardagen har du din teamchef som ser till att du kan prestera på topp, får den kompetens du behöver och står för uppföljningen av dina mål.

Tillbaka till toppen