Nya visitkort, samma mäklare!

Boka en fri värdering - få en slottslunch för tvåEfter många år med mängder av lyckade försäljningar, har vi valt att fortsätta i samma anda fast med nytt bolag i ryggen. Numera hittar ni oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Vi fortsätter med samma hängivenhet och samma resultat men med nytt mobilnummer och nya visitkort. Letar du bostad? Går du kanske i säljtankar, eller bara vill värdera din bostad?

Just nu bjuder vi alla kunder som värderar bostaden med oss på en lunch för två personer på Slottsrestaurangen. Väljer du även att sälja med oss och skriver uppdragsavtal före den sista september så bjuder vi istället på en gastronomisk och säsongsbaserad avsmakningsmeny för två på Postgatan. Kontakta oss så berättar vi mer!

Boka en fri värdering

✶ Obligatoriska fältVillkor: Värdebeviset till restaurangen är giltigt till och med 1 september 2022. 
Kampanjperioden är från 20 augusti 2021 till 30 september 2021. Det innebär att du ska ha bokat en värdering under denna tidsperiod, men själva mötet kan äga rum senare. Erbjudandet gäller under förutsättning att man inte har värderat sin bostad under de senaste 6 månaderna med oss på Erik Olsson och gäller icke för de som redan har uppdrag igång. Erbjudandet gäller i Kalmar.

 

 

Tillbaka till toppen