Agneta Chong, mäklare på Erik Olsson. Område Lomma, City.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Agneta Chong:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Agneta
Chong

Reg. Fastighetsmäklare / VD Franchise
Fokusområde:
Lomma, City
Enormt driv, lång erfarenhet och Årets Mäklare

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007 och jag brinner verkligen för mitt yrke och är den mäklare som har längst erfarenhet på huvudkontoret i Malmö. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor och därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga service. Mitt engagemang och driv har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare. Tack vare det har jag lyckats bli "Årets Mäklare" två gånger på konkurrerande firmor.
Jag älskar förhandlingsteknik och för mig är det viktigt att leverera de högsta slutpriserna, därför ställer jag höga krav på mig själv och att vår tjänst ska vara den bästa på marknaden.
Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt, samtidigt som jag kan bidra med en trygghet genom hela processen.

Här på Erik Olsson är jag även VD för ett Franchisebolag där målet är att hitta nya stjärnmäklare samtidigt som teamet presterar tillsammans. Att jag är en högpresterande mäklare gör att jag kan coacha mina mäklare rätt beroende på konjukturläge och dela med mig av mina erfarenheter. Våra köpare och säljare ska alltid få bästa möjliga service. Att få följa mina mäklares karriärer och se när de når sina mål samt att bli bäst tillsammans är något som ligger mig varmt om hjärtat och som gör mig stolt. Att alltid gå in i alla affärer helhjärtat med rätt värderingar och en stark teamkänsla tror jag är nyckeln till vår framgång.

* Årets Mäklare
* Snart passerat 1000 sålda bostäder
* Rekryterar gärna drivna mäklare

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (163 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Den absolut duktigaste, trevligaste och skickligaste mäklaren jag någonsin träffat. Hennes noggrannhet och att hon inte lämnar något åt slumpen var imponerande. Dessutom alltid anträffbar ... och aktiv mot köparna. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Agneta."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen