Agneta Chong, mäklare på Erik Olsson. Område Lomma, City.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Agneta Chong:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Agneta
Chong

Reg. Fastighetsmäklare / VD Franchise
Fokusområde:
Lomma, City
Enormt driv, lång erfarenhet och Årets Mäklare

Jag brinner för mitt yrke och är den mäklare som har längst erfarenhet på huvudkontoret i Malmö. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor och därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga service. Mitt engagemang och driv har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare. Tack vare det har jag lyckats bli "Årets Mäklare" två gånger på konkurrerande firmor.
Min målsättning är att du som säljare ska få det högsta slutpriset för just din bostad. Jag ställer höga krav på mig själv att nå ett områdesrekord är något jag alltid försöker att sträva efter.
Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt, samtidigt som jag kan bidra med en trygghet genom hela processen.

Här på Erik Olsson är jag även VD för ett Franchisebolag där jag ständigt strävar efter att hitta nya stjärnmäklare samtidigt som jag ser till att både jag och mina mäklare har den högsta kvalitén på vår tjänst. Våra köpare och säljare ska alltid få bästa möjliga service. Att få följa mina mäklares karriärer och att bli bäst tillsammans är något som ligger mig varmt om hjärtat och som gör mig stolt.

* Årets Mäklare
* Snart passerat 1000 sålda bostäder
* Rekryterar gärna drivna mäklare

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (157 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Den absolut duktigaste, trevligaste och skickligaste mäklaren jag någonsin träffat. Hennes noggrannhet och att hon inte lämnar något åt slumpen var imponerande. Dessutom alltid anträffbar ... och aktiv mot köparna. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Agneta."

"Bästa mäklaren oavsett om du ska köpa el sälja! Väldigt lyhörd och vänlig. Inte ” pushig ” Har stor kunskap och erfarenhet, kändes trygg att anlita. Sålde snabbt min bostad efter mäklarbyte ... till Agneta! Hon är ung och på tå hela tiden . Återkopplar snabbt efter visning och hennes fokus är 100% på din försäljning. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen