Agneta Chong, mäklare på Erik Olsson. Område Lugnet, City och Triangeln.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Agneta Chong:

Agneta
Chong

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Lugnet, City och Triangeln
Enormt driv, lång erfarenhet och Årets Mäklare 2009 & 2013

Jag brinner verkligen för mitt yrke och är den mäklare som har längst erfarenhet på huvudkontoret i Malmö. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor och därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga service. Mitt engagemang och driv har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare, och tack vare det har jag lyckats bli "Årets Mäklare" två gånger på konkurrerande firmor.

Här på Erik Olsson har jag gått in som partner/delägare och jag strävar efter att se till så att både jag och mina mäklare är bäst samt att vi har den högsta kvalitén på vår tjänst. Våra köpare och säljare ska alltid få högsta möjliga service.

Min målsättning är att du som säljare ska få det högsta slutpriset för just din bostad. Jag är van vid att ha höga krav på mig och att nå föreningsrekord eller t om områdesrekord är något jag alltid försöker att sträva mot.

Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och att du ska få absolut bäst betalt samtidigt som jag kan bidra med en trygghet genom hela processen.

Meriter
Fastighetsmäklare sedan 2007
Årets mäklare 2009 & 2013
Jag har snart förmedlat 1 000 sålda bostäder i Malmö...

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (133 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Den absolut duktigaste, trevligaste och skickligaste mäklaren jag någonsin träffat. Hennes noggrannhet och att hon inte lämnar något åt slumpen var imponerande. Dessutom alltid anträffbar ... och aktiv mot köparna. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Agneta."

"Agneta Chong är en mycket erfaren mäklare som leder försäljningsprocessen från start till mål. Hon är socialt kompetent, har gedigen kunskap och erfarenhet, bra omdöme och är saklig ... och realistisk. Jag kan varmt rekommendera Agneta."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen