Ali Chaudhry, mäklare på Erik Olsson. Område Rörsjöstaden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ali Chaudhry:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Ali
Chaudhry

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Rörsjöstaden
Tävlingsinriktad, Målmedveten & Disciplinerad

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste affärerna i ditt liv, varför valet av fastighetsmäklare inte är något som ska lämnas åt slumpen.

Utmaningar är något jag strävar efter. Att tävla har alltid varit en del av mig, med en internationell bakgrund som professionell tennisspelare med 6 Elitserieguld samt en lång bakgrund inom Fastighetsutveckling och som egen företagare. Därför kommer tävlandet och att arbeta hårt mig naturligt.

Som mäklare kommer jag vara engagerad och tillgänglig under hela bostadsförsäljningen, samt ge absolut mitt yttersta och lite till. Jag är lyhörd och uppmärksammar dina behov, vilket är något jag strävar efter. Jag är övertygad om att detta är nyckeln för att skapa en lyckad bostadsaffär och långsiktiga relationer.

Varmt välkommen att kontakta mig så kan jag berätta mer om hur jag kan hjälpa just dig att genomföra en trygg affär och få bäst betalt utifrån din situation.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (9 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Väldigt nöjda med Ali, målinriktad och otroligt engagerad. Vi fick ett toppen pris för vår lägenhet och är glada med resultatet. Ali är väldigt professionell och en väldigt bra lyssnare, ... men framförallt en person som når höga resultat."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen