, mäklare på Erik Olsson. Område Lorensberg, Stockfallet, Norra och Södra Kroppkärr.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Amanda Nilsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Amanda
Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Lorensberg, Stockfallet, Norra och Södra Kroppkärr
Innovativ, trygg och alltid nära till ett leende

Det bästa jag vet är att få arbeta som fastighetsmäklare och varje dag möta människor som planerar att göra sina livs största affärer. Jag är en person som drivs av personlig utveckling och strävar alltid efter att förbättra mig och min tjänst för att till er som kund kunna leverera en mäklartjänst utöver det ni är vana. Jag anser mig själv ha öga för detaljer och lever efter tanken att ”så lite gör så mycket” både i yrkeslivet och privat.
Jag har stor kunskap om främst fastighetsaffärer och har under de senaste åren varit en av de mäklare i Karlstad kommun som förmedlat allra flest fastigheter av alla vilket jag är oerhört tacksam över.
Jag anser mig själv vara en nytänkande mäklare som drivs av goda kundkontakter och att alltid ha målsättningen att överträffa mina säljare och köpares förväntningar på sin bostadsaffär. Jag har ett genuint intresse av människorna jag möter och detta upplever jag gör att jag och mina kunder får ett nära och oslagbart samarbete. Den bästa bostadsaffären görs när samtliga parter känner sig delaktiga och min roll är att alltid framföra de bästa verktygen för det bästa slutresultatet. Jag letar ständigt efter nya vägar att utveckla mäklartjänsten till den bästa och med mig som er mäklare kan ni räkna med att jag gör allt i min makt för att vi gemensamt gör affärer att minnas för livet och uppfylla era bostadsdrömmar.
Efter att ha arbetat hårt under många år är jag mer än tacksam för er kunder som rekommenderar mig vidare till andra, vilket jag ser som det allra finaste kvittot på ett väl genomfört samarbete. Jag förväntar mig att ni ställer höga krav på mig som mäklare, för jag ställer höga krav på mig själv.
Jag hoppas vi ses!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (107 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Amanda är en fantastisk mäklare och vi kunde inte önskat oss bättre! Kunnig, varm och engagerad Vi har känt att vi är i trygga och säkra händer hela vägen genom försäljningen. Hon ... har verkligen gett det lilla extra och vi kan varmt rekommendera henne! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen