, mäklare på Erik Olsson. Område Laröd/Hittarp, Mariastaden, Påarp, Vasatorps trädgård.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Andre Böös:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Andre
Böös

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Laröd/Hittarp, Mariastaden, Påarp, Vasatorps trädgård
Lyhörd, noggrann och positiv

Mitt bemötande i arbetsrollen eller som medmänniska speglar mitt naturliga och positiva driv och har alltid intentionen att lämna varje person och möte med ett gott intryck och ökat förtroende.
Fastighetsmäklare är det perfekta valet av yrke för mig då jag alltid haft en passion för fastigheter. Att få kombinera det med intresset för människor och nya relationer passar mig perfekt. Jag ser alltid till att kundernas behov och önskemål sätts i centrum för en lyckad affär och en långvarig relation.
Mina nuvarande och framtida kunder ska alltid kunna ringa mig med frågor om marknaden eller få hjälp med något berörande deras bostad. En bostadsaffär är ett väldigt stort steg i människors liv oavsett om det är för tillökning eller något jobbigt som skett.
Då varje affär har sin unika anledning vill jag som mäklare vara där som en professionell vägledare och vän genom hela processen.
Jag finns tillgänglig i hela Helsingborgs kommun men självklart går det bra att anlita mig utanför.

Med stor ödmjukhet och driv ser jag till att affären går i hamn och för att uppnå detta tror jag på att ha ett stort engagemang, vara noggrann, ha en tydlig kommunikation.

Välkomna att kontakta mig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (20 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"ja g tiker att mellaren er trevlig alt fungirade perfekt om jag ska selja jag ska velja sama meklare,hej."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen