Andreas Jonasson, mäklare på Erik Olsson. Område Kalmar.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Andreas Jonasson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Andreas
Jonasson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Kalmar
Erfaren, trygg och engagerad

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009. Tack vare alla år i branschen kan jag på ett smidigt sätt vägleda mina kunder till lyckade bostadsaffärer. Jag är född och uppvuxen i Kalmar och har god lokalkännedom, vilket är viktigt för att inge förtroende hos både köpare och säljare. Väljer du mig får du en trygg och engagerad mäklare.
Nu har jag fått möjligheten att vara med och starta upp Erik Olsson Fastighetsförmedling i Kalmar, vilket jag är väldigt stolt över. Att få arbeta med ett välkänt varumärke med kvalitet i tjänsten är avgörande för att lyckas ge mina kunder bäst betalt för sina bostäder. Min största ambition är nämligen att hjälpa både köpare och säljare till riktigt lyckade bostadsaffärer. Vill du veta mer om hur jag lyckas? Kontakta mig så bokar vi ett förutsättningslöst möte.


Vill du veta mer om hur jag lyckas? Kontakta mig så bokar vi ett förutsättningslöst möte.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (56 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Andreas är väldigt professionell i sin yrkesroll och engagerad i sitt uppdrag som mäklare. Kan varmt rekommendera honom om ni vill ha en trevlig mäklare som verkligen tar sig tid och ... ger många bra råd och tips längs vägen till en lyckad affär! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen