Ann-Charlotte Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Kommersiellt.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ann-Charlotte Olsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Ann-Charlotte
Olsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kommersiellt
Lösningsorienterad, driven och engagerad.

Mitt mål som er mäklare är att ni ska känna er trygga och veta att jag alltid gör mitt yttersta för att skapa de bästa förutsättningarna för er försäljning. Detta lyckas jag med tack vare tillgänglighet, driv och ett affärsmässigt förhållningssätt. Med min breda yrkeserfarenhet inom såväl service, försäljning och att driva egen verksamhet, har jag lärt mig att vara såväl flexibel som lösningsorienterad.

I min bekantskapskrets är jag känd som ”den man ringer när något behöver lösas”. Jag är uppvuxen i Landskrona och jag kan inte bara mycket om min stad, jag brinner även för den! Jag berättar mer än gärna om vårt utbud av smultronställen och skolor, föreningslivet, restauranger och kultur.

Jag ser fram emot att höra från er när ni går i säljtankar eller har frågor ni söker svar på.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (25 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Hade besök av 4 mäklare vid separata tillfällen. Den jag anlitade var dyrast av de fyra men hade ett driv som jag saknade hos de andra tre. Arvodet tror jag inte hade blivit mindre ... hos de andra då den valda mäklaren bidrog med en, mer än förväntat, skicklig insats med t.ex. styling och inte minst en mycket skicklig fotograf. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen