Anna

Danielsson

Mäklare
Partner

Laddar...

Malmö city

malmö vy
Årets Mäklare Skåne 2018 och Årets Mäklare Sverige 2018

Tävlingsinriktad och driven mäklare som alltid brinner för att prestera i världsklass

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa.

Jag är övertygad om att nyckeln till framgång är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på dina behov - detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, med hjälp av hög tillgänglighet, hög grad av service samt gedigna kunskaper.

Meriter:

- Årets Mäklare Skåne Erik Olsson Fastighetsförmedling 2016, 2017 & 2018
- Årets Mäklare Sverige Erik Olsson Fastighetsförmedling 2016, 2017 & 2018
- Årets Rookie Skåne Erik Olsson Fastighetsförmedling 2015
- Nöjd kund index = 9,23 i snittbetyg av säljare och köpare 2018
- Mest anlitade mäklare i Malmö kommun 2016 & 2017
- Flest publicerade bostäder i Malmö kommun 2016 & 2017
- Högst publicerade värde i Malmö kommun 2018

Detta skriver mina kunder om mig:
"Anna's professionalism in the field distinguishes her from other agents. She is a real estate treasure here in Malmö. You'd be lucky to have her! / Christina S”

"Mitt val av mäklare tog jag efter att träffat representanter från sex olika mäklarbyråer. Träffade Anna D som sista kandidat men redan när klackarna hade tystnat i trappen efter Annas besök så hade jag bestämt mig. Anna visade sitt intresse och passion för sin yrkesroll på ett utmärkande sätt. Hon var väl påläst på objektet som skulle säljas och dess närområde. Har känt mig trygg genom hela försäljningsprocessen och inte en ända gång har tanken slagit mig "valde jag rätt val av mäklare?". Vill även lyfta fram Annas medarbetare som har varit involverade i processen, Stylisten Caroline S gjorde ett fantastisk jobb som fotografen Kaj sedan fotograferade. Rekommenderar verkligen personer som går i säljtankar att boka in ett möte med Anna! 5 av 5 solar. /Hampus N”

"Anna är ett superproffs för både köpare och säljare! Malmös mäklarzlatan. / Erik L”

"Fantastiska Anna! Är så glad att jag anlitade henne för försäljningen av min lägenhet. Hon höll mig uppdaterad kring allt. Jag frågade även köparen om hennes upplevelse och även hon var fantastiskt nöjd! Hoppas att jag får möjligheten att anlita henne igen! :-) / Anna H”


"Anna kan vara den bästa mäklaren vi haft. Hon är proffsig och personlig, i ett och samma paket. / Martin H”

”Anna har gjort ett riktigt bra jobb som mäklare vid försäljningen av min bostad i Malmö innerstad. Hon hade mycket god lokalkännedom och kännedom om den rådande marknaden. Hon satte sig väl in i bostadsrättsföreningen som nyligen blivit ombildad från hyresrätt. Dessutom var hon tillgänglig för frågor 24/7 vilket jag uppskattade mycket. Hon var både proffesionell och kompetent men inte minst väldigt engagerad och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera Anna! / Anna O”


”Anna är en mycket seriös och duktig mäklare, verkligen ett föredöme för branschen! / Jesper G”

Malmö city

malmö vy

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen