, mäklare på Erik Olsson. Område Årsta, Liljeholmskajen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Annelie Birane:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Annelie
Birane

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Årsta, Liljeholmskajen
Positiv, Noggrann & Lyhörd

Mina tidigare erfarenheter av att leverera femstjärnig service för ett av världens främsta flygbolag är något som jag fortfarande bär med mig och som sitter i ryggmärgen än idag. Mitt genuina intresse för människor och relationer speglas kontinuerligt i hela mitt arbetssätt. Min ambition är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar och att bygga långsiktiga relationer. Återkommande kunder och fina rekommendationer till nära och kära är den ultimata belöningen av ett hårt arbete.

Med detaljfokus och gedigen fingertoppskänsla skräddarsyr jag affären efter dina behov för att göra din upplevelse så trygg som möjligt. Med tydlighet och ärlighet vägleder jag såväl säljare som köpare genom hela processen, allt för att båda parter ska känna sig som vinnare efter affärens slut.

Kontakta mig så hjälper jag dig med en försäljningsplan, värdering eller ger dig allmän rådgivning.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (9 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Annelie var fantastisk från början till slutet. Hennes professionella sätt och vänliga utstrålning gjorde att jag valde henne av fyra mäklare som jag träffade och jag har inte ångrat ... mig en sekund. Hon var kunnig, professionell och stöttande under hela processen vilket kändes väldigt tryggt. Det blev också en bra affär så jag är jättenöjd. Annelie är en kunnig, trygg och lyhörd mäklare utan att någonsin vara för ”pushig”. Jag kommer absolut att anlita Annelie igen om jag i framtiden ska sälja en bostad och jag har redan rekommenderat henne till en vän som nu också har anlitat henne."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen