Aras Ali, mäklare på Erik Olsson. Område Haga, Linnéstaden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Aras Ali:

Fokusområde:
Haga, Linnéstaden
Personlig, driven och orädd

Jag tror på att en bra personlig kontakt bäddar väg för en positiv och framgångsrik process. Från er första tanke på att byta bostad till försäljningen är i mål, strävar jag alltid efter att vara fullt engagerad och kunna bidra med min kompetens.

Det viktigaste för mig i en försäljningsprocess är att ni som säljare ska kunna känna ett förtroende för mig som fastighetsmäklare och att vi tillsammans kommer att arbeta mot ett gemensamt ändamål med högsta möjliga slutpris.

Jag utmärker mig oftast för att jag lätt skapar en personlig och pålitlig relation både till er som säljare men självklart även med era potentiella köpare.

Med en bakgrund inom management, HR och försäljning har jag över 10 års erfarenhet av att jobba mot mål. Förutom målsättningen att nå högsta möjliga slutpris är även ett personligt mål att alltid överträffa mina kunders förväntningar. För att du som kund ska känna dig trygg presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär, genom att erbjuda hög tillgänglighet och servicegrad samt bidra med gedigna kunskaper.

rating_star_icon
4,1/5 i betyg (7 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Om Zlatan var mäklare skulle han heta Aras. Med stort driv och engagemang uppnådde han resultat utöver det vanliga. Han jobbar ända in i det sista och levererar en säker vinst. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen