Aras Ali, mäklare på Erik Olsson. Område Haga, Linnéstaden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Aras Ali:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Aras
Ali

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Haga, Linnéstaden
Personlig, driven och orädd

Jag tror att en bra personlig kontakt banar väg för en positiv och framgångsrik försäljningsprocess. Jag strävar alltid efter att vara engagerad och bidra med min kompetens, från det första mötet till dess att försäljningen är i mål.
Det viktigaste för mig är att du som säljare ska känna ett förtroende för mig som fastighetsmäklare och att vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål att nå högsta möjliga slutpris. Därför erbjuder jag alltid hög tillgänglighet, god service, gedigen kunskap och presterar alltid mitt yttersta i varje enskild affär. Jag har lätt för att skapa en personlig och trygg relation, både till dig som säljare men självklart även till potentiella köpare.
Med en bakgrund inom management, HR och försäljning har jag över 10 års erfarenhet av att jobba mot mål. Förutom målsättningen att nå högsta möjliga slutpris, vill jag alltid överträffa mina kunders förväntningar på bostadsaffären.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (69 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Om Zlatan var mäklare skulle han heta Aras. Med stort driv och engagemang uppnådde han resultat utöver det vanliga. Han jobbar ända in i det sista och levererar en säker vinst."

"Samarbetet med Aras var kanon. Förutom att han är ytterst trevlig, kunnig och tydlig så skulle jag säga en av de främsta egenskaperna är den extremt snabba och transparenta kommunikationen, ... något som jag verkligen uppskattade. Jag samarbetar gärna med Aras igen nästa gång det är dags att sälja och skulle även vilja köpa av honom, för jag vet att han vill båda parters bästa. Vass mäklare och rekommenderar honom starkt till alla som vill sälja sin bostad. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen