Bardia Oveissi, mäklare på Erik Olsson. Område Frölunda/Högsbo.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Bardia Oveissi:

Bardia
Oveissi

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Frölunda/Högsbo
Närvarande, konsultativ, effektfull


Jag ska sälja min bostad. Är det rätt tid att sälja? Måste jag avsätta tid och kostnader till underhåll? Behövs det? Kommer jag få sålt till det pris jag hoppas på? Vilken mäklare är mest lämpad utefter mina förväntningar?

Jag vet hur det känns, jag har varit där..

Hej!
Bardia Oveissi.
Som kund har jag själv upplevt både smärtfylld process och smärtfri process! Med facit i hand och en bakgrund med mångårig erfarenhet inom relationsskapande verksamhet är min passion som fastighetsmäklare att din bostadsaffär aldrig ska behöva bli smärtfylld varken psykiskt eller ekonomiskt. En professionell konsultation som benar ut dina frågetecken. Hög återkopplingsförmåga så du känner dig trygg i passagerarsätet och en inflytelserik person som bidrar till en hälsosam affär för dig och din motpart utifrån ditt ekonomiska intresse. Välkommen!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (78 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Bardia är väldigt lyhörd och engagerad i affären - från början till slut. Han var väldigt tydlig genom hela processen och jobbade dag och natt för att få ett bra pris. Kan varmt rekommendera ... Bardia!"

"Vi hade redan etablerat en mäklarkontakt som skulle förmedla vår bostad efter många möten med flera olika mäklare. När vi som köpare ringde på en bostad som Bardia förmedlade så sa ... jag direkt ”han ska sälja vår lägenhet”. Jag kände mig så trygg och säker som spekulant och det var precis så jag ville att köparen till vår bostad också skulle känna - en trygghet och att man gör en bra affär. Vi var ivriga att skriva på direkt i mötet med Bardia och det var för att han pratade om realistiska förväntningar, farhågor, eventuella frågor från spekulanter och självklart alla möjligheter och fördelar vår bostad har. Under hela processen kände vi som säljare oss trygga med att ha Bardia som var påläst, engagerad, snabb i återkoppling och noggrann. Han höll oss informerade under hela processen och var mycket noga med att vi skulle fatta beslut själva och på egen hand, vilket kändes tryggt och bra, samtidigt som han var ett viktigt bollplank i våra frågor och funderingar. När han dessutom ordnar förhandsvisningar på ”obekväma arbetstider” och mellan privata möten så förstår man att han inte bara är en mäklare som gör det lilla extra, utan det STORA extra. Är ni ute efter en mäklare som inte bara snackar utan omsätter det i handling och över all förväntan? Här är killen ni ska kontakta! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen