Bardia Oveissi, mäklare på Erik Olsson. Område Frölunda/Högsbo.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Bardia Oveissi:

Fokusområde:
Frölunda/Högsbo
Närvarande, konsultativ, effektfull


Jag ska sälja min bostad. Är det rätt tid att sälja? Måste jag avsätta tid och kostnader till underhåll? Behövs det? Kommer jag få sålt till det pris jag hoppas på? Vilken mäklare är mest lämpad utefter mina förväntningar?

Jag vet hur det känns, jag har varit där..

Hej!
Bardia Oveissi.
Som kund har jag själv upplevt både smärtfylld process och smärtfri process! Med facit i hand och en bakgrund med mångårig erfarenhet inom relationsskapande verksamhet är min passion som fastighetsmäklare att din bostadsaffär aldrig ska behöva bli smärtfylld varken psykiskt eller ekonomiskt. En professionell konsultation som benar ut dina frågetecken. Hög återkopplingsförmåga så du känner dig trygg i passagerarsätet och en inflytelserik person som bidrar till en hälsosam affär för dig och din motpart utifrån ditt ekonomiska intresse. Välkommen!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (61 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Bardia är väldigt lyhörd och engagerad i affären - från början till slut. Han var väldigt tydlig genom hela processen och jobbade dag och natt för att få ett bra pris. Kan varmt rekommendera ... Bardia!"

"stort tack för det underbara jobb Bardia .. kontakt bar dag och natt svara alltid .tydligt och korrekt från första till sista samtal hög energi driven och bryr sig ,,stort rekommenderat ... med 5 stjärnor tack att du finns .."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen