, mäklare på Erik Olsson. Område Åby.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Björn Hedström:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Björn
Hedström

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Åby
Om mig

Jag är en målmedveten och tävlingsinriktad Dalmas som älskar fastighetsbranschen. En bostadsaffär är en utav livets största affärer och därav bör inte slumpen avgöra valet av fastighetsmäklare. Jag lägger alltid ner min själ i mina arbetsuppgifter och genomför de med stor passion och glädje. Mina mål är att alltid ge mina kunder en trygg affär och självfallet bäst betalt för sina bostäder. Långvariga och glädjefyllda relationer är alltid något som eftersträvas.

Som person har jag alltid glimten i ögat, är enormt driven samt resultat- och serviceinriktad. Målsättningen är att alla kunder är så nöjda efter affären att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Jag ser fram emot att hjälpa dig med en trygg och lyckad bostadsaffär. Tillsammans skräddarsyr vi den bästa lösningen för just dig. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

rating_star_icon
4,7/5 i betyg (39 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Björn tog oss genom hela processen att skiljas från vårt hem på ett väldigt professionellt sätt och vet att potentiella köpare var jättenöjda de med. Han anpassade processen efter ... vår tidsplan och supporterade i allt. Mycket nöjda"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen