Carolina Ekström Svahn, mäklare på Erik Olsson. Område Thorildsplan.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Carolina Ekström Svahn:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Carolina
Ekström Svahn

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Thorildsplan
Engagemang och massor av energi!

Att sälja och köpa bostad är för de flesta den största privata affären man gör under sin livstid. Jag älskar att få vara en del av den och jag brinner för mitt jobb som fastighetsmäklare! Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm och är inne på mitt tolfte år på Erik Olsson fastighetsförmedling. Det absolut viktigaste för mig är att göra bostadsresan så bra och lyckad som möjligt för mina kunder. Mitt mål är att kunderna ska bli så nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och kollegor och självklart även ringa igen när det är dags för nästa flytt. Hör av er till mig så berättar jag mer!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (128 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Superproffsig från början till slut! Lugn, trygg och uppdaterade mig hela tiden under processen och förklarade nästa steg. Jag är verkligen jättenöjd med allt och rekommenderar starkt ... Carolina! Jag kommer helt klart be henne om hjälp igen när det är dags att sälja."

"Carolina är en väldigt kompetent mäklare med härlig personlighet. Jag kände mig hela tiden hörd och uppmärksammad. Vi bollade många tankar och ideer tilsammans och samarbetade bra ... i säljprocessen. Rekommenderar högt. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen