Christian Grsic , mäklare på Erik Olsson. Område Hägersten.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Grsic:

Christian
Grsic

Mäklare
Fokusområde:
Hägersten
Målmedveten, driven och kundfokuserad.

Som fastighetsmäklare gör jag alltid mitt yttersta för att motsvara mina kunders förväntningar. Allt för att ni ska få så bra betalt som möjligt samt känna er trygga längs hela försäljningsprocessen.
Eftersom jag är uppvuxen och än idag bor i Hägersten har jag en oslagbar lokalkännedom om området jag arbetar i vilket är en fördel såväl för köpare som för er som säljare.

Genom mitt driv och engagemang är mitt mål att alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att sälja din bostad!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (7 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mäklaren var väldigt angaggerad, gjorde många privata vissningar, kämpat väldigt mycket. Trots fen krisen på marknaden angående Corona krisen gjorde det bästa att lägenheten blir såld. ... Mycket angageraf, trevligt och hjälpsam i varje moment. Väldigt bra råd i alla fas av försäljningen. Jag ska gärna rekommendera honom som mäklare och Ert företag för försäljning. Jag tycker att ni är bästa, professionella och hjälpsamma som undrlättar vikigaste affärer i livet. Tack för allt."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen