Christian Grsic , mäklare på Erik Olsson. Område Hägersten.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Grsic:

Christian
Grsic

Mäklare
Fokusområde:
Hägersten
Målmedveten, driven och kundfokuserad.

Som fastighetsmäklare gör jag alltid mitt yttersta för att motsvara mina kunders förväntningar. Allt för att ni ska få så bra betalt som möjligt samt känna er trygga längs hela försäljningsprocessen.
Eftersom jag är uppvuxen och än idag bor i Hägersten har jag en oslagbar lokalkännedom om området jag arbetar i vilket är en fördel såväl för köpare som för er som säljare.

Genom mitt driv och engagemang är mitt mål att alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att sälja din bostad!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (13 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Christian är en otroligt engagerad mäklare. Det märks att han gillar sitt yrke och går hel hjärtat all in! Vår kontakt med Christian började med lösa säljtankar långt innan lägenheten ... var redo för försäljningen och vi omedelbart fick förtroende för honom. Sedan dess och under hela processen ända in i mål har han varit vår klippa, som vi kunde vända oss till med frågor och funderingar. Och han alltid svarade, följde upp och levererade med våra behov i fokus. Han backade när vi behövde utrymme och gasade 110% när vi var redo. Christians förmåga att vara lyhörd till köparens och säljarens intressen och att matcha dem, kombinerad med den outtröttliga uppföljning av alla ”leads” har lett till en lyckad affär vid precis rätt tidpunkt för oss. Det har varit en oerhört stöd och trygghet att ha Christian som vår mäklare. Våra absolut varmaste rekommendationer för en driven, engagerad och kundfokuserad mäklare med grym lokalkännedom! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen