, mäklare på Erik Olsson. Område Västertorp/Fruängen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christian Grsic:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Christian
Grsic

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Västertorp/Fruängen
Målmedveten, driven och kundfokuserad

Som fastighetsmäklare gör jag alltid mitt yttersta för att motsvara mina kunders förväntningar. Allt för att du som kund ska få så bra betalt som möjligt för din bostad, samt känna dig trygg under hela försäljningsprocessen.
Eftersom jag är uppvuxen och bor i Hägersten, har jag en oslagbar lokalkännedom kring området jag arbetar i, vilket är en stor fördel för såväl köpare som säljare.
Genom mitt driv och engagemang är mitt mål att alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att sälja din bostad!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (88 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi hade en liten besvärlig situation där vi var flera personer som skulle sälja en lägenhet på en ort ingen av oss bodde på. Att i detta läge samarbeta med Christian som är tydligare, ... mer kommunikativ och hjälpsammare än de flesta man stött på oavsett bransch var en ren fröjd. Han förstod potentialen i vårt objekt, kunde vår BRF-förening och området bättre än man kunnat förvänta sig. En bra människa och en kunnig duktig mäklare. De råd han gav visade sig stämma. Det märks att han gör det lilla extra i nästan allt, sådant som andra inte gör. Christian stannar i min telefonbok inför framtiden. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen