Christoffer Lennartsson, mäklare på Erik Olsson. Område Gårda, Stampen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christoffer Lennartsson:

Christoffer
Lennartsson

Reg. Fastighetsmäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
Gårda, Stampen
Erfaren, tillgänglig och smålänning

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004 och har förmedlat runt 900 lägenheter med en energi som få andra. Detta har lett till att jag har en mångårig och framgångsrik erfarenhet som mäklare i innerstaden och Östra Centrum.
Mina främsta egenskaper är att jag brinner för mitt arbete och genomför varje moment i förmedlingsprocessen med ett stort personligt engagemang, ödmjukhet och passion. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder. Det gör mig till den mäklare som ni ska anlita när ni ska göra ert livs största affär.
Som er mäklare garanterar jag er en trygg och professionell affär. Ring mig när det passar er, jag är alltid tillgänglig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (295 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare! Väldigt kunnig, han höll oss också alltid uppdaterade och svarade snabbt på frågor och funderingar. Vi kände oss väldigt trygga under ... hela försäljningsprocessen tack vare Christoffer!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen