, mäklare på Erik Olsson. Område Gårda, Stampen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christoffer Lennartsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Christoffer
Lennartsson

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Gårda, Stampen
Erfaren, tillgänglig och smålänning

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004 och har förmedlat runt 900 lägenheter med en energi som få andra. Detta har lett till att jag har en mångårig och framgångsrik erfarenhet som mäklare i innerstaden och Östra Centrum.
Mina främsta egenskaper är att jag brinner för mitt arbete och genomför varje moment i förmedlingsprocessen med ett stort personligt engagemang, ödmjukhet och passion. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder. Det gör mig till den mäklare som ni ska anlita när ni ska göra ert livs största affär.
Som er mäklare garanterar jag er en trygg och professionell affär. Ring mig när det passar er, jag är alltid tillgänglig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (376 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi har både köpt och sålt våran lägenhet genom Christoffer och allt har i båda processerna skötts med guldkant. Tydligt, ärligt och med positiv anda hela vägen. Vi kan varmt rekommendera ... Christoffer till din bostadsaffär"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen