Christoffer Lennartsson, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christoffer Lennartsson:

Christoffer
Lennartsson

Fastighetsmäklare/Partner
Fokusområde:
Centrala Göteborg
Erfarenhet, Tillgänglig, Smålänning

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004 och har förmedlat runt 900 lägenheter med en energi som få andra.
Detta har lett till att jag har en mångårig framgångsrik erfarenhet som mäklare i Innerstanden och Östra Centrum.
Mina främsta egenskaper är att jag brinner för mitt arbete och genomför varje moment i förmedlingsprocessen med ett stort personligt engagemang, ödmjukhet och passion. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder. Det gör mig till den mäklare som ni ska anlita när ni ska göra ert livs största affär.
Som er mäklare garanterar jag er en trygg och professionell affär. Ring mig när det passar er, jag är alltid tillgänglig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (217 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Tyvärr såldes bostaden mitt i coronavirusets framfart. Så vi får aldrig veta vad den egentligen var värd. Men utan mäklaren skulle den troligtvis inte gått att sälja. Han höll mig ... uppdaterad och fick mig att känna mig positiv under hela processen. Jag minns hans uttryck när jag var besviken ( nu jäklar säljer vi lägenheten) och så skedde."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen