Christopher Nilsson, mäklare på Erik Olsson. Område Kungsbacka.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Christopher Nilsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Christopher
Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kungsbacka
Strukturerad, målmedveten och tävlingsinriktad

En bostadsaffär är en av de absolut största affärerna du kommer att göra i ditt liv, därför är valet av mäklare särskilt viktigt. Jag kommer alltid att finnas tillgänglig och varje enskild affär är för mig av högsta prioritet och den känslan och förtroende ska alla mina kunder känna när dom anlitar mig.

Redan som junior tävlade och tränade jag på högsta nivån inom ishockeyn. Idag är jag scratch-spelare i golf där jag lägger mycket av min lediga tid. Jag vet hur viktigt det är med rätt förberedelser oavsett om det gäller en match, golftävling eller en bostadsaffär. Man måste vara väl förberedd för att kunna presentera på högsta nivå. Som just din fastighetsmäklare kommer inget att lämnas åt slumpen och ni kommer vara i trygga händer.

Hör av dig till mig om du värdesätter en trygg och förtroendegivande mäklare med bred bakgrund och god lokalkännedom som alltid kommer att tävla mot nya rekord i både slutpris och kundnöjdhet!

rating_star_icon
4,7/5 i betyg (7 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Christopher Nilsson har ingett trygghet och visat stort engagemang vid samtliga steg i min bostadsförsäljning. Tack för väldigt fin service! / Jessica Berling"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen