Daniel Bokhari Friberg, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Öster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Daniel Bokhari Friberg:

Daniel
Bokhari Friberg

Mäklare
Fokusområde:
Malmö Öster
Driven, Strukturerad, Lyhörd

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är att känna trygghet och förtroende, något jag uppnår genom att vara påläst, lyhörd och tillgänglig. Min ambition är att hjälpa såväl säljare som köpare att genomföra sina livs bästa affärer präglade av den kvalitet som underbyggs av vår gedigna och välgenomtänkta tjänst.

Med en femårig bakgrund inom service- och säljbranschen har jag lyckats skapa förutsättningarna för att överträffa de förväntningar som ställs på mig med ett resultat av nöjda och imponerade kunder. Detta i kombination med mitt driv och strukturerade arbetssätt lägger grunden för en förstklassig kundupplevelse.

Tveka inte på att höra av er!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (51 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Daniel var mycket driven och hade god lokalkännedom. Han höll mig ständigt uppdaterad från start till stopp och var kontaktbar dygnet runt. Detta gjorde att jag hade en trygg och behaglig ... känsla genom hela försäljningen. Daniel gav mig också professionella tips kring bostadsmarknaden och styling vilket gjorde försäljningen mer än lyckad."

"Engagerad och duktig. Hittade en köpare redan före annonseringen genom närvaro (andra objekt) i området och jag är nöjd."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen