Daniel Bokhari Friberg, mäklare på Erik Olsson. Område Davidshall.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Daniel Bokhari Friberg:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Daniel
Bokhari Friberg

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Davidshall
Driven, strukturerad och lyhörd

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är att känna trygghet och förtroende, något jag uppnår genom att vara påläst, lyhörd och tillgänglig. Min ambition är att hjälpa såväl säljare som köpare att genomföra sina livs viktigaste affärer, präglad av den kvalitet som underbyggs av vår gedigna och välgenomtänkta tjänst.

Med en lång bakgrund inom branschen har jag lyckats jag skapa de förutsättningar som krävs för att överträffa de förväntningar som ställs på mig med ett resultat av nöjda och imponerade kunder. Detta i kombination med min dedikation och strukturerade arbetssätt lägger grunden till en förstklassig kundupplevelse.

Tveka inte på att höra av dig till mig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (155 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Daniel var mycket driven och hade god lokalkännedom. Han höll mig ständigt uppdaterad från start till stopp och var kontaktbar dygnet runt. Detta gjorde att jag hade en trygg och behaglig ... känsla genom hela försäljningen. Daniel gav mig också professionella tips kring bostadsmarknaden och styling vilket gjorde försäljningen mer än lyckad."

"Daniel är en super trevlig mäklare som är väldigt hjälpsam och finns där om man har några frågor eller om man känner sig osäker på något. Helt enkelt en engagerad mäklare som är lätt ... att få tag på och som gör att allt kändes tryggt. Kan varmt rekommendera Daniel."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen