Daniel Bokhari Friberg, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Öster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Daniel Bokhari Friberg:

Daniel
Bokhari Friberg

Reg. Fastighetsmäklare/Partner
Fokusområde:
Malmö Öster
Driven, strukturerad och lyhörd

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är att känna trygghet och förtroende, något jag som mäklare uppnår genom att vara påläst, lyhörd och tillgänglig. Min ambition är att hjälpa såväl säljare som köpare att genomföra ett av sitt livs viktigaste affärer, präglad av den kvalitet som underbyggs tack vare vår gedigna och välgenomtänkta tjänst.
Med en femårig bakgrund inom service- och säljbranschen lyckas jag skapa rätt förutsättningar för att överträffa de förväntningar som ställs på mig med ett resultat av nöjda och imponerade kunder. Detta i kombination med mitt driv och strukturerade arbetssätt lägger grunden till en förstklassig kundupplevelse.
Tveka inte att höra av er till mig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (123 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Daniel var mycket driven och hade god lokalkännedom. Han höll mig ständigt uppdaterad från start till stopp och var kontaktbar dygnet runt. Detta gjorde att jag hade en trygg och behaglig ... känsla genom hela försäljningen. Daniel gav mig också professionella tips kring bostadsmarknaden och styling vilket gjorde försäljningen mer än lyckad."

"Stort engagemang och tålamod, driven och kommunikativ. Rekommenderas."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen