, mäklare på Erik Olsson. Område Hässleholm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Daniel Golrup:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Daniel
Golrup

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Hässleholm
Driven, engagerad och med service du blir imponerad av!

I ett samarbete med mig kommer du få en engagerad, tillgänglig och kompetent mäklare vid din sida. Du får inte bara hjälp med att sälja din nuvarande bostad, du får även goda råd gällande hur du ska tänka i din köpprocess med allt från budgivningstips till rådgivning kring ert nästa drömboende.

Jag är övertygad om att nyckeln till framgång är att ta hjälp av en trygg mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på dina behov.
Det här är självklara egenskaper hos mig.

Jag skräddarsyr varje affär så att den ska passa dig på bästa sätt och min ambition är att alltid att överträffa dina förväntningar, ge dig den bästa möjliga mäklartjänsten och en service du blir imponerad av.

Kontakta mig om du går i säljtankar, vill ha en kostnadsfri värdering eller diskutera bostadsmarknaden och dess möjligheter över en kopp kaffe!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (21 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Han var kompetent och lyhörd. Berättade väldigt tydligt om alla steg i processen och höll en kontinuerlig kontakt. Man kände att man kunde ringa och fråga om vad som helst. Han hade ... våra önskningar i fokus. Han ingav förtroende och var dessutom väldigt trevlig och personlig."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen