David Lundgren, mäklare på Erik Olsson. Område Mölndal.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av David Lundgren:

David
Lundgren

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Mölndal
Proaktiv, erfaren och tillgänglig


Sedan över 10 år tillbaka har jag förmedlat bostäder i Göteborgsområdet med fokus på Mölndal. Det jag har lärt mig är att alla i en fastighetsaffär ska känna sig sedda och hörda. För mig handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Och framförallt handlar det om viljan att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Kontakta mig så berättar jag mer!

rating_star_icon
4,7/5 i betyg (313 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"David gjorde allt i sin makt för att få lägenheten såld till det absolut högsta priset enligt rådande marknad och vi tycker att han lyckades mycket väl. Tog sig mycket tid för att ... hålla i extravisningar och och mån om att lyfta allt positivt om lägenheten. Kan definitivt rekommendera honom och kommer med stor sannolikhet att använda oss av honom vid en framtida försäljning igen."

"David Lundgren har jag haft kontakt med vid 4 st. försäljningar som han har hjälpt mig med och jag anser att jag kommer absolut välja honom igen och igen om jag behöver hans hjälp ... framöver….han är 100 % på alla plan….tack David"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen