David Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Masthugget.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av David Olsson:

Fokusområde:
Masthugget
Trygg, lojal och transparent

Mitt mål vid varje förmedling!

Människan är världens mest komplexa varelse, vilket medför sina utmaningar när det kommer till att genomföra den perfekta förmedlingen. Detta är något jag brinner helhjärtat för, utmaningen att för varje enskild individ genomföra den perfekta förmedlingen. Min flexibilitet, lyhördhet, empati och anpassningsförmåga kommer verka för att du lugnt kan luta dig tillbaks och känna dig trygg med att låta mig sköta din ­bostadsförsäljning.

Välj mig om du vill känna dig omhändertagen under hela processen. Ring så kombinerar vi en härlig pratstund med min strategi för hur vi ska få bäst betalt för just er bostad!

Vi ses!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (61 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"David är fantastisk. Noggrann, smart och lätt att ha att göra med. Dessutom var han väldigt förstående gentemot mig i min situation och respekterade att jag ibland blev sentimental ... över huset jag skulle sälja. David underlättade min säljprocess till 100%. Han är väldigt snäll och väldigt strukturerad."

"Väldigt engagerad, tydlig, påläst samt höll väldigt bra kommunikation med mig som säljare, hela processen rakt igenom. 12/10 stjärnor!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen