Didrik Peterson, mäklare på Erik Olsson. Område Nytorget, Södermalm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Didrik Peterson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Didrik
Peterson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Nytorget, Södermalm
Tillgänglig, påläst och tävlingsinriktad!

För mig har det alltid varit viktigt att prestera och detta är något jag har tagit med mig i min roll som fastighetsmäklare. Jag är övertygad om att en tävlingsinriktad mäklare som drivs av att just prestera kommer slå dina förväntningar. Jag strävar hela tiden efter att låta slumpen avgöra så lite som möjligt.
Att göra mitt bästa i varje affär är en självklarhet eftersom återkommande nöjda kunder och att hålla en hög nivå är min drivkraft.

Jag värdesätter relationen och gör mitt yttersta för att nå våra gemensamt uppsatta mål. Min ambition är att förmedla varje hem med samma noggrannhet som och det vore mitt egna.
Mitt mål är att överträffa dina förväntningar genom att vara påläst, tävlingsinriktad och tillgängligt samt självklart genom exemplarisk service.
Ska du sälja och vill få bra betalt? Hör av dig till mig!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (16 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Didrik gjorde en helt utrolig bra jobb som megleren vår. Han holdt oss alltid oppdatert, hadde en strukturert og god plan, vi stolte 100% på han hele veien. Vi fikk solgt leiligheten ... vår for en pris vi bare kunne drømme om takket være Didrik! Han har drivet man behøver å ha som megler. Skal du selge leiligheten din på Söder - bruk Didrik. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen