, mäklare på Erik Olsson. Område Majorna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ebba Westerlind:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Ebba
Westerlind

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Majorna
Driven, kreativ och lyhörd

Mitt fokus ligger alltid på kunden, jag vill vara er trygga stöttepelare längs med hela vägen!

Det bästa med mitt jobb är att varje dag få möta människor med unika behov som planerar att genomföra sin livs största affär. Ingen affär är den andra lik och jag ser därför till att anpassa varje kundmöte och upplägg efter specifika önskemål.

Driven, kreativ och lyhörd är bara ett fåtal attribut som speglar mitt arbetssätt och kommer vara grundläggande för att få bäst betalt för just er bostad. För mig är det solklart att alltid göra det lilla extra som förhöjer helhetsintrycket. Jag är en perfektionist med fingertoppskänsla och lämnar ingenting åt slumpen.

Mitt mål i varje enskild bostadsaffär är att mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare samt återkomma till mig när det åter igen är dags för att byta bostad, först då känner jag att jag har lyckats.

Det är spännande att varje dag få chansen att ställas inför nya utmaningar. Jag älskar att utvecklas och överträffa såväl säljare som köpare i mitt mäkleri. Jag ser framemot att göra er bostadsförsäljning till något man blickar tillbaka på med ett leende på läpparna!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (30 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Ebba gav det extra som får en att känna sig trygg, möjligen lite bortskämd. Alltid snabb återkoppling och uppdatering av läget, go energi, både proffesionellt och varmt intryck. Samarbetar ... med grym stylist för bra bilder. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen