, mäklare på Erik Olsson. Område Enskede.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Elena Gomez:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Elena
Gomez

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Enskede
Lång erfarenhet, Driven & Förtroendeingivande

Jag har en mycket bred kunskap och erfarenhet inom yrket med ett driv att ständigt ta mig framåt. Jag är en familjevän med stor förståelse för olika livssituationer och brinner för att bistå med min kompetens vid alla typer av försäljningar.

Med full kontroll på processen och med ett enormt fokus på detaljer erbjuder jag ett gediget men framför allt ett hundraprocentigt mäklararbete.

Tillsammans med mina kollegor gör jag alltid det bästa för kunden och där slutpriset aldrig lämnas åt slumpen. Med kontinuerligt nöjda säljare och köpare har jag en rad återkommande kunder och rekommendationer.

Varmt välkomna för en första kontakt!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (117 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag upplever att Elena är en professionell mäklare som vet exakt vad det krävs för att få upp det maximala priset. Hon kom med bra förslag och höll mig ständigt informerad som bidrog ... till att jag kände mig trygg och lugn under hela försäljningsprocessen. Andra egenskaper som jag märkt hos Elena är att hon är engagerad, noggrann, lyhörd och mycket trevlig att jobba med. Jag är tacksam för hennes jobb och slutresultat ! Rekommenderar henne varmt !"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen